Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsal a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a férjem?

Figyelt kérdés
Itthon mindig lenémítja a telefonját,kikapcsolja a vibert vagy dugdossa előlem a telefont.Nem szoktam belenézni,nem tudom miért csinálja ezt,de már nagyon feltünő és borzasztóan idegesít!Ha rákérdezek azt mondja nem akarja hogy lemerüljön,ne kelljen sokat tölteni.Tegnap fáradtan jött haza,korán lefeküdt,megkért hogy tegyen töltőre a telót.Egyszer csak felugrott az ágyból és őrülten elkezdte nyomogatni.Kérdezzem hogy mi történt,erre mutatott egy képet,hogy ezt megmutatta a munkatársának.Ezt mondhatta volna az ágyból is,ismerem,csak ezért nem kelt volna fel.
2014. nov. 16. 04:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%
Bírom az ilyen csajokat akik nem akarják, hogy hü..ének nézzék őket! Mosolygok mert én is ilyen vagyok. Van egy ismerősöm a férje 2 évig csalta egy huszonéves csajjal és született egy gyermekük is. A feleség egy ismerőstől tudta meg, ugyanis már az egész baráti kör tudta!!! Erre a férj gyorsan kidobta a szeretőt, befejezte a gyermek látogatását, és beadta a feleségnek, hogy ez csak alkalmi kapcsolat volt ahol ő az áldozat mert direkt teherbe esett a csaj. Értitek, itt már nincs mit magyarázni-szerintem- hiszen egy gyermek tény, ott tuti volt megcsalás és hazugság. A feleség hitt neki!!! szét átkozta és kur...ta a csajt!!! Hogy jaj szegény férjem még gyónni is elment a paphoz úgy megbánta azt az egyszeri alkalmat!!! Ez egy éve volt, de nem tudok magamhoz térni, sem én sem a haverok. Bocs tudom nem ide tartozik, de le kellett írnom :-) A kérdezőnek: én 99%-ra venném, hogy megcsal, a hülyék a másik oldalon vannak...
2014. nov. 16. 10:41
 22/31 anonim ***** válasza:
70%
Még nem biztos hogy megcsal, de légy résen. A helyedben beszélnék vele, hogy ezek a dolgok zavarnak és legyen nyitott a közösségi oldal és a telefon egymás előtt, neked erre van szükséged. Ha nincs takargatnivalója akkor bele fog menni. Ha nem változik semmi akkor járj utána a dolgoknak.
2014. nov. 16. 13:05
 23/31 A kérdező kommentje:
Legjobb védekezés a támadás,igaz? Hát pont ez a szitu.Még neki állt feljebb.Nem tud egy dolgot kétszer ugyanúgy elmondani.Az egyik percben mond valamit,fehér,ha rákérdezek két perc múlva akkor már fekete.Ha nincs mit titkolni,miért hazudik?
2014. nov. 16. 19:32
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező (#23) és te mit vallatod? Mi lenne, ha keresztkérdések helyett egyszerűen elbeszélgetnétek a saját kapcsolatotokról?
2014. nov. 16. 19:44
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem vallatom te ökör,beszélgetni akartam vele!
2014. nov. 16. 19:46
 26/31 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező (#25) egyfelől vegyél vissza szerintem, te kérsz tanácsot tőlünk, és nem fordítva, másfelől nálunk (17 éves kapcsolat) egy beszélgetés nem úgy néz ki, hogy ".Az egyik percben mond valamit,fehér,ha rákérdezek két perc múlva akkor már fekete." - és ezt te írtad.
2014. nov. 16. 19:50
 27/31 A kérdező kommentje:
Nálam sem így néz ki egy beszélgetés,de ha ő most ezt csinálja,mit tegyek,okoska?
2014. nov. 16. 19:53
 28/31 anonim ***** válasza:
22%

Mint említettem, először is vegyél vissza, ha te ilyen stílust engedsz meg egy tanácskérő anonim fórumon, hogy "ökör" meg "okoska", az kb semmi kétséget sem hagy arról, hogy hogyan beszélhetsz otthon a férjeddel.

Másfelől, mint szintén említettem, a SAJÁT kapcsolatotokról kellene elbeszélgetnetek... mert hogy azzal lehet alapvetően a baj, az lesír mindarról, amit eddig előadtál... ha van benne harmadik, ha MÉG nincs...

2014. nov. 16. 20:00
 29/31 anonim ***** válasza:
Kedves 19-es azért hazudni nem kell a szekrényeket sosem turtam fel a bugyijaidat sem turtam fel egyedul a laptopban es a telefonodban turkaltam ahogyan te szinten az en telomban!!
2014. nov. 17. 00:42
 30/31 A kérdező kommentje:

28-as ne okoskodj már itt nekem,örülj neki hogy te boldog kapcsolatban élsz,pápá!!!Ne haragudj,de utálom az ilyen "én mindent jobban tudok" hozzáállást!Kívánom,hogy legyen részed benne,aztán meglátjuk mennyire nagy a szád!

Tudom,hogy nincs rendben a kapcsolatunk,ezért irtam ide,hogy más is volt e már ilyen helyzetben.

2014. nov. 17. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!