Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 10 ev hazassag es 3 gyerekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 ev hazassag es 3 gyerekkel lehet olyan pezsges a kapcsolatban mint a legelejen?

Figyelt kérdés
hogyan lehet visszahozni azt a pezsgest amikor a ferfi es a no meg csak jartak? Mostanaban nagyon hianyzik az az idoszak ( torodes szinten) vagy ennyi ev utan, es 3 gyerek mellett ez nem lehetseges?
2014. nov. 14. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17%

Jahh...parázs meg tűz blablabla...

azt az időt már sehogy sem tudod visszahozni. Sajnos én sem...3 év után.

2014. nov. 14. 21:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Pedig szerintem lehet tenni érte. Nyilván nem lesz ugyanolyan, mint a legelején, hiszen az lehetetlen, meg valójában nem is az a cél, hiszen a kapcsolat, amiben éltek, sokkal több, sokkal mélyebb, mint a kezdeti felszínes lángolás.

Ahol a párok „elrontják”, (egyébiránt szerintem én is, bár én egyelőre nem szenvedek ennek hiányától), hogy – elsősorban a nők – folyamatosan „elérhetővé” és magától értetődővé teszik magukat, a férfiak meg ebbe szép lassan belekényelmesednek. Nyilvánvaló, hogy 1-2-3 gyerek mellett nem könnyű eljátszani a famme fatale-t, de ha nagyon hiányzik a „bizsergés”, akkor igenis tenni kell érte. És semmi többet, mint felpiszkálni kicsit a másik fantáziáját. Nem elszámolni minden egyes percről, titokzatos különprogramokat szervezni (ami persze állhat annyiból is, hogy anyuval megiszom egy kávét valahol, csak erről nem számolok be otthon), indokolatlanul sminkelni, olykor nem fölvenni a telefont, csak másodjára stb.

Egy régi barátnőm szerint az ilyen játszmák olyan visszataszítóak, meg akkor hol marad az őszinteség, meg ha szerepet játszom, az már nem is én vagyok, akkor nem is engem szeretnek. Ezek az elvek mind nagyon szépek és tiszták és erkölcsösek, csak sajnos ő azóta is egyedül van, hiába szép, csinos, okos és szórakoztató, a pasik nem küzdenek/udvarolnak semmiért, ami magától értetődő.

Szerintem a házasságot is föl lehet és kell is dobni néha azzal, hogy hiányérzetet teremtünk a másikban. És újra hangsúlyozom: tudom, hogy ez gyerek mellett nagyon nehéz, viszont nem lehetetlen, és mindenképp megéri.

2014. nov. 15. 01:37
 13/13 Bence_ ***** válasza:

Nem kapod azt mert egyikőtök sem azt nyújtja.

Ha úgy nézne rád, úgy rohanna hozzád akkor megkapnád azt amit akkor.

Beszéljétek meg, hogy cél e a jó kapcsolat.

Mindenki ellustul egy idő után, de van egy cél egy világító torony akkor van mihez viszonyítani. Vissza lehet kormányozni a kapcsolatot. Gyerek miért veletek alszik?

2014. nov. 15. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!