Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tapasztalata mennyire szamithat a parjara?
Attó, hogy idönként lefekszik veled, még nem a "párod".
Ez a viselkedés nem párkapcsolatra jellemzö, hanem legjobb esetben egy idegenre.
Ez ami nálad van, ez nem kapcsolat. Akár mióta is tart.
Ez a pasi hamar le fog lépni.Addig marad mig nem jön olyan aki kell neki.
segitokesz
nem dugdossa a pénzt, vesz is néha ezt-azt csak úgy (még nem vagyunk házasok, együtt sem élünk)
ápol ha beteg vagyok
vond le a következtetést
Ez nem kapcsolat, és ez a pasi nem a párod, az is biztos. Csak kell neki valaki akivel szexelhet és ingyen van.
A férjem, ha beteg vagyok, gyógyszereket hoz kérés nélkül, levest főz nekem, bújik, lesi hol tudna segíteni stb. Mindig mindenben számíthattam rá. A pénz közös. Mindketten teszünk a kasszába. Mikor nem volt munkám akkor is mindent megadott, nem hagyott éhen dögleni, és még más dolgokat is kaptam. (nem kell nagy, drága dolgokra gondolni) Támogatott lelkileg is amikor padlón voltam a sikertelen munkakeresés miatt....én is támogattam fordított helyzetben...bár neki rövid idő alatt sikerült találni másik helyet.....és még sorolhatnám....
Volt ilyen pasim. Az egy dolog, hogy a pénze szent volt, senki még csak a közelébe se mehetett, de ezek után a szakításkor képes volt a fejemhez vágni, hogy nekem csak a pénze kellett. Mire kiröhögtem, hogy ha a pénzre hajtanék, tuti nem vele kezdek, mert az ő pénzéből ugyan semmit nem láttam :D
A páromra minden tekintetben számíthatok. Közös kasszán vagyunk és mindig segítünk egymásnak. Tegnap óta beteg vagyok, ő hazajött, miután 10 órát dolgozott, és hozta nekem ágyba a meleg tejet és főzött vacsorát. Ugyanezeket természetesen én is megteszem neki, ezt számunkra így normális.
Még a gyerekvállalást is úgy tervezzük, hogy ha lehet, felesben maradunk itthon gyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!