Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden nap ugyan az?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap ugyan az?

Figyelt kérdés
Vannak napok amikor úgy érzem felesleges fölkelem mert, mindig ugyan az a tennivaló.Gyerekeket vinni hozni suliból, eljárni dolgozni háztartás és nem elég ez hozzá a párom mindig hulla fáradt és másra sincs ereje mint net max tv és alvás semmi móka semmi érdekesség. olyan laposnak , semmilyenek érzem .Persze fontosak a gyerekek meg a párom is de nem tudom leírni vagy körbeírni mit érzek néha napján . Van valaki aki hasonlóul érzi vagy csak én vagyok selejt?
2014. nov. 11. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A gyerekekkel időnként csak történik valami, kapnak ötöst, ami bearanyozza a napodat, vagy egyest, amikor be lehet menni a tanárhoz asztalt borogatni, vagy ég ez sincs? :) Néha sütsz nekik (vagy velük) kakaós csigát és nézed a boldog arcukat ahogy eszik, ilyenektől nem töltődsz fel? Tegyél érte, hogy néha legyen másmilyen napok. Kreatívnak kell lenni. A háztartást időnként el lehet hanyagolni, az mindig megvár, menj el ide-oda, ha másképp nem megy, akkor egyedül vagy a gyerekekkel és találj ki valami hobbit is magadnak.
2014. nov. 12. 06:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Belefásultál a mókuskerékbe. Először is egy nagy utazás kéne szerintem. Ha van kire bízni a gyerekeket, vegyetek ki szabit és utazzatok el a férjeddel pár napra. Levegőváltozás, kirándulás, mozgás, nagy beszélgetések, nagy pihenések.. talán kimozdít ebből az állapotból. Továbbá nagyon jó alkalom lenne, hogy beszélgess a férjeddel arról, amit érzel, ami benned zajlik. Ha szeret téged, ha fontos vagy neki, akkor benne lesz abban, hogy változtassatok az életen valamit. Heti egy kikapcsolódás, 4-5 hetente egy kisebb utazás csodákra képes. Válasszatok közösen programokat, tervezzétek meg a szórakozást.

Ha ebbe a férjed nem lesz partnered, akkor van a bibi.

2014. nov. 12. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!