Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezen az esküvőn ugyan minek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az esküvőn ugyan minek kellett sírni?

Figyelt kérdés
A pár 8 éve együtt él, van két nagy (4 és 6 éves) gyerekük is. Az esküvőkön ugye kinek-kinek elsiratják a gyerekkorát, a lányságát, hogy felnőtt nő/férfi lett, hogy elköltözik, hogy saját családot alapít... de ezek ketten már régesrég együtt vannak, mint külön család, akkora erőltetett színjátéknak volt az egész esküvő, erre ráadásul az örömanyák is úgy tettek, mintha sírnának, ez mire volt jó? Ez a "szokás"?
2014. márc. 15. 17:03
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Savanyú a szőlő? Téged még nem vettek el? Miért kell bántani őket, megerősítették a szerelmüket egy esküvel, persze hogy meghatódnak.
2014. márc. 15. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Ó, sárgulsz az irigységtől, amiért téged nem vesz el senki, vagy alapból ilyen sötét, "mindenbebeleszólokakkoris" tuskó vagy?
2014. márc. 15. 17:25
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom a kérdező egy pasi és még nincs saját gyereke, ezért nem tudja beleélni magát a szülők helyzetébe. Majd megtudod ha az első gyermeked házasodik (ha csak 40 évesen, akkor is)
2014. márc. 15. 17:27
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Most nem tök mindegy neked?

Én ha tv-ben látok egy érzelmes jelenetet, még azt is megkönnyezem, akkor nehogy már egy szerelmes pár együtt töltött évek és gyerekek számától függetlenül egy, számukra fontos eseményen ne könnyezhetnének! Vagy pláne a szülők, akiknek a gyerekei összeházasodtak!

Ha még nem volt benne részed, akkor mondjuk nem is tudod, hogy miről beszélsz, majd ha te is benne leszel egy ilyen helyzetben, akkor majd lehet te is máshogy állsz hozzá.

2014. márc. 15. 17:31
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Az esküvő annak az alkalmából történik, hogy összeházasodunk valakivel, nem pedig annak az alkalmából, hogy elköltözünk otthonról, vagy hogy összeköltözünk valakivel.

Az örömanyák meghatottságát pedig általában az alkalom hozza és nem feltétlenül arról szól, hogy éppen most költözik el a gyerekük, vagy nem.

Ha ez eddig nem volt egyértelmű (pedig szerintem az), akkor remélem, segítettem. :)

2014. márc. 15. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Örültek, hogy végre tisztességes asszony lett a lányukból!
2014. márc. 15. 17:52
 7/10 anonim ***** válasza:
5%
Igen tenyleg nem sok ertelme ilyen esetben a bucsuztatasnak foleg hogy mar ket gyerekuk is van.
2014. márc. 15. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Ez már nem úgy van, mint régen, hogy a vőlegény meg a menyasszony akkor kerül el a szülői háztól... manapság elég meggondolatlan dolog is lenne szvsz. De attól még ugyanolyan megható tud lenni az, hogy ország-világ színe előtt kijelentik, hogy egymással akarnak élni... meg egyáltalán, normális ember nem akkor sír / pityereg, amikor az társadalmilag elfogadható, hanem akkor, amikor úgy érzi. Neked meg elég kevés EQ-d lehet.
2014. márc. 15. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Majd ha lesz gyereked, aki ugyanígy esküszik , akkor megtudod.
2014. márc. 15. 18:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatod, hogy bu*i vagyok, de férfi létemre van az az esküvői szertartás amin én is elsírom magam, pedig esküvőfotósként dolgozni szoktam az esküvőkön ilyenformán, pedig aztán bőven "nincs annyi közöm a párhoz" mint mondjuk a szüleiknek. Ez nem arról szól, hogy Ők most elköltöznek-e otthonról, vagy el kell-e siratniuk a lányságukat/legénységüket.

Majd ha egyszer lesz gyermeked és látod szépen felöltözve valakinek örök hűséget esküdni (tökmindegy mennyi idősen és milyen körülmények között) megérted és ott fogsz zokogni, legalább is kívánom neked, hogy így legyen. :)

2014. márc. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!