Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az esküvőn ugyan minek kellett sírni?
Most nem tök mindegy neked?
Én ha tv-ben látok egy érzelmes jelenetet, még azt is megkönnyezem, akkor nehogy már egy szerelmes pár együtt töltött évek és gyerekek számától függetlenül egy, számukra fontos eseményen ne könnyezhetnének! Vagy pláne a szülők, akiknek a gyerekei összeházasodtak!
Ha még nem volt benne részed, akkor mondjuk nem is tudod, hogy miről beszélsz, majd ha te is benne leszel egy ilyen helyzetben, akkor majd lehet te is máshogy állsz hozzá.
Az esküvő annak az alkalmából történik, hogy összeházasodunk valakivel, nem pedig annak az alkalmából, hogy elköltözünk otthonról, vagy hogy összeköltözünk valakivel.
Az örömanyák meghatottságát pedig általában az alkalom hozza és nem feltétlenül arról szól, hogy éppen most költözik el a gyerekük, vagy nem.
Ha ez eddig nem volt egyértelmű (pedig szerintem az), akkor remélem, segítettem. :)
Mondhatod, hogy bu*i vagyok, de férfi létemre van az az esküvői szertartás amin én is elsírom magam, pedig esküvőfotósként dolgozni szoktam az esküvőkön ilyenformán, pedig aztán bőven "nincs annyi közöm a párhoz" mint mondjuk a szüleiknek. Ez nem arról szól, hogy Ők most elköltöznek-e otthonról, vagy el kell-e siratniuk a lányságukat/legénységüket.
Majd ha egyszer lesz gyermeked és látod szépen felöltözve valakinek örök hűséget esküdni (tökmindegy mennyi idősen és milyen körülmények között) megérted és ott fogsz zokogni, legalább is kívánom neked, hogy így legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!