Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normalis ha az auto miatt igy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis ha az auto miatt igy beszel a ferj a felesegevel?

Figyelt kérdés
A feleseg hazafele tartott az autoval volt az uton egy kis saros resz amin megcsuszott az auto es emiatt nem tudott beallni a bajarora hanem a kocsi az arokba csuszott. Szerencsere senkinek nem lett baja a balesetbol. Ezek utan kijott a ferj es ezeket mondta te i***** mi a f****** vezetsz autot ha ilyen pancser vagy. Ezek utan annyit sem mondott a nonek hogy bocsanat. Mit gondoltok normalis ha egy ferfi igy reagal hogy lejarja a feleseget az autoert? Azt meg sem kerdezi hogy nem esett bajod?
2014. nov. 9. 08:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A kocsi nem tört össze. Elég lassan ment de a traktorral felhordták a sárt az utcára és megcsúszott rajta az autó. Utána sem kérdezte meg hogy jól vagy vagy valami.
2014. nov. 9. 09:41
 12/19 besenyőpistabácsi ***** válasza:
83%
Először is mondd meg anyukádnak!!! Dobd ki! Ne főzz rá többet! Ne moss rá többet! Ne aludj vele egy ágyban! Ne lakj vele egy lakásban! Azé' persze jó lenne, ha leírnád részletesebben a kapcsolatotokat, a legapróbb, legintimebb részletekig! Dönteni csak akkor lehet, ha mindent ismerünk pontosan! Ha ez a tizenötödik becsúszás ebben a hónapban, vagy hetek óta nem voltatok együtt, akkor ez érthető!
2014. nov. 9. 10:09
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

vegyél magadnak saját autót, akkor már nem lesz jogalapja nyivákolni, akkor sem ha totálkárra töröd.

az én emberem is ilyen. ha az ő kocsiját vezetem, akkor be nem áll a szája, nekem meg a plafonon a vérnyomásom. ha az én kocsimmal megyünk valahova, akkor szép csendben van, és leszarja hogy nem szépen vettem le a lábam a kuplungról, vagy hogy hányas fokozatban kanyarodok.

nem szép dolog a káromkodás, de ha valaki kárt tenne az autómban, biztos nekem is ezek lennének az első szavaim, nem pedig a fejét simogatnám.

2014. nov. 9. 10:26
 14/19 anonim ***** válasza:
A dühe érthető. A kapcsolatotokat meg innen nem látom, ezért nem tudom, különben milyen. De ha valaki arokba csúsztatná a kocsimat, akkor bármennyire is szeretem az illetőt, elég morcos lennék először. Nem azért, mert a kocsit szeretem jobban, hanem azért, mert mindenkitől (így magamtól is) elvárom, hogy vigyázzon a cuccainkra, Pláne, ha ilyen nagyértékű, mint egy kocsi. Magamra is dühös voltam, és magammal is ordítottam, amikor saját hibából összetörtem a kocsit.
2014. nov. 9. 10:28
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
A káromkodás és a másik alázása között van különbség.
2014. nov. 9. 11:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Az ember néha mond dühből dolgokat, amiket megbán. De mondom, itt az a kérdés, hogy alapban milyen a két ember kapcsolata, egy ordítozásból nem lehet sokat leszűrni. Ha ez a mindennapos, akkor gáz, ha alapban a férj szerető, gondos, egyenrangú társaként kezeli a feleségét, és a kapcsolatuk harmonikus, akkor nem olyan nagy tragédia, ha néha becsúszik egy csúnya veszekedés - az kétségtelen, hogy ha lenyugszik, a stílusért bocsánatot kérhetne.
2014. nov. 9. 11:37
 17/19 anonim ***** válasza:
61%

"Megkaptad a választ! Ha nő vagy, azt ordítassz, amit akarsz, ha igazad van, ha nincs! Ha a férfi felhúzza a szemöldökét, már nem normális, "kidobnám", válóok! Egy férfi ilyet nem tehet! Ja, ezt csak egy-két ember írta??? Nézd meg a pontozást!!!"

Bizony. Persze ez azért is van, mert itt a közönség nagy része két szoptatás meg főzés között lévő anyukákból áll, ehhez mérhető színvonalú véleményekkel.

2014. nov. 9. 13:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem az a gáz, hogy nem kért bocsánatot. Szoktam én is cifrázni, mondjuk a páromat sosem becsmérlem, meg mást se, kivéve ha alapvetően van némi diszharmónia, egyet nem értés köztünk, ha szeretem az illetőt, ha nem. Pl. tesómat simán elküldtem a francba ilyen esetekben, mert ugyan szeretem, de mindig voltak köztünk villongások.

De nem vagyunk egyformák, van, aki bárki simán elküld a búsba, ha tiszta köztük minden, ha nem. Ellenben ha minden oké, akkor is elnézést kéne kérnie.

2014. nov. 9. 17:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Én sem igazán értem:D De mindegy is! Én is berágnék ha a párom lezúzná az autómat. Írta az egyik válaszoló, hogy a párja folyamatosan pampog vezetés közben:D Na ez a ciki :D Nálam eleinte volt ez, most már csak pofákat vág :D Szerinte erőszakosan vezetek :D Mindkettőtöknek igaza van szerintem.
2016. szept. 28. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!