Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny a férjem, mit tegyek?
Idén nyáron házasodtunk össze. Előtte is féltékeny volt, de nem ennyire. Okot még soha nem adtam erre, nem is lett volna mondjuk lehetőségem. Amióta együtt élek vele, nem egyszer találkoztam a barátnőmmel, akkor is úgy, hogy a férjem nem engedett egyedül, ő is jött velem.
Nem járunk szinte sehova, illetve ő az előző kapcsolatából való 1,5 éves kisfiát látogatja vidéken minden második héten, néha a másik kapcsolatából való 14 éves fiát is magával viszi. Volt, hogy elmentek kirándulni közösen, a férjem, az exe, és a két gyerek.
Amikor ilyen programja van, nekem otthon kell várnom őt, nem mehetek sehova. CSak együtt mehetünk bevásárolni, mindenhova csak együtt. Ha én egyedül hazafelé be akarok menni a boltba, már azon is kiveri a hisztit.
Ha felveszem a telefonom otthon a kezembe, akkor azonnal kiborul, hogy "tele a faszom a telefonoddal, mindjárt kivágom a 8.-ról". Ha meglátja, hogy felmegyek facebook-ra akkor olyan szinten ideges lesz, hogy kirohan cigizni, és inkább duzzog, de azért epés megjegyzéseket vág hozzám. Halkan jegyzem meg, hogy ő is szokott, még a WC-n is reggel. Állandóan figyeli, hogy mikor lépek be, és azonnal rámír, hogy "Lebuktál, itt vagy, nekem meg nem is írsz, jólvan..." és jön a zsarolás része.
Heti egyszer ki szoktunk menni a barátaihoz a térre kicsit beszélgetni, és oda is mindig mennem kell, mert nem maradhatok otthon egyedül, de máshova sem mehetek. Ott viszont senki mellé nem állhatok, és ha valaki odadől mellém mondjuk az autó oldalának, akkor azonnal rákiabál, hogy "takarodj a feleségem mellől".
Félóránként megkérdezi, hogy szeretem-e, vagy csak megjegyzi "nem szeretsz engem"... ezzel is az agyamra megy.
Már megfojt! Munkámból adódóan néha szépen fel kell öltöznöm, olyankor kiakad, hogy "biztos megcsalsz, van valakid, kinek akarsz tetszeni?" ... nem bírom már. Mit tudok tenni szerintetek?
#59: Normális ember akkor sem tesz ilyent, hanem a helyzetén próbál javítani. Környezetemben van több olyan férfi, akik kevesebbet keresnek a nejüknél, és mégis normálisak. Különben sem értem, miért lenne evidens az, hogy a pasi keres többet.
A második pedig az, hogy elfeledkeztél arról az apróságról, hogy ugyanezt a beteg játékot már másik két exnejével is eljátszotta.
Ennek a férfinak biztosan van mentális problémája.
Mert ők te keresel többet. Ezt nehezen dolgozza fel.
De itt alapvető bajok vannak. Ez a pali teljesen elhanyagolja magát. Felesleges belemenükülni abba, hogy ő nem tehet a dolgokról. Mert tehet, az ő döntései határozzák meg az életét.
Annak vagyok híve, hogy jóban rosszban.
De! Ezt neki is akarnia kell. Ameddig nem ér le a fenékre és nem jön el az a dötés, hogy akkor most már felfelé megyünk addig te csak irgalmatlan energiával, önfeláldozással húzód azt az időt ameddig ő le nem ér.
Nagyon sürgősen megszabadulnék tőle.
Ismerkedtem tavaly egy fiúval. 3 hét után inkább megszabadultam tőle (nem ennyire durva dolgokat produkált, de érzékeltem rajta, hogy nem 100-as). Amit a férjed csinál az abszolút nem normális. Nem egy tárgy vagy, egy kedves és jószívű nőnek tűnsz. Ne elégedj meg egy ilyen semmirekellővel!
A leírtakból egyébként simán azt is kinézem belőle, hogy "véletlen" megütne, ha nemet mondanál neki. Gyorsan el kell hajtani és keresztül nézni rajta, ha utána hirtelen elkezdi adni a szépet. (Az kamu csak olyankor, épp elég ideje lett volna kedvesnek lenni).
NAGYON GYORSAN MENEKÜLJ TŐLE!
Nos, alapból nem kellett volna ilyen emberhez hozzámenni.
Mit tudsz tenni? Elmondod neki szép nyugodtan, hogy ő nem tilthat meg neked semmit. Ha akarsz akkor elmész otthonról, barátnőzni, barátozni, stb stb.
Ha nemet mond, ne közöld vele mikor, hova mész, csak amikor akarsz menj a dolgodra. Ha utólag balhézik akkor balhézik. Szoktasd hozzá, hogy nem főnök/csicska viszonyban vagytok, hanem férj és feleség viszonyban, ahol egyenrangúak vagytok. Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen típusú ember akár agresszív is lehet, ha nem az van amit ő akar, vagy szakítanak vele.
Ha nem működik semmi, akkor nem kötelező vele maradnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!