Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Betegesen féltékeny a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny a férjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idén nyáron házasodtunk össze. Előtte is féltékeny volt, de nem ennyire. Okot még soha nem adtam erre, nem is lett volna mondjuk lehetőségem. Amióta együtt élek vele, nem egyszer találkoztam a barátnőmmel, akkor is úgy, hogy a férjem nem engedett egyedül, ő is jött velem.

Nem járunk szinte sehova, illetve ő az előző kapcsolatából való 1,5 éves kisfiát látogatja vidéken minden második héten, néha a másik kapcsolatából való 14 éves fiát is magával viszi. Volt, hogy elmentek kirándulni közösen, a férjem, az exe, és a két gyerek.

Amikor ilyen programja van, nekem otthon kell várnom őt, nem mehetek sehova. CSak együtt mehetünk bevásárolni, mindenhova csak együtt. Ha én egyedül hazafelé be akarok menni a boltba, már azon is kiveri a hisztit.

Ha felveszem a telefonom otthon a kezembe, akkor azonnal kiborul, hogy "tele a faszom a telefonoddal, mindjárt kivágom a 8.-ról". Ha meglátja, hogy felmegyek facebook-ra akkor olyan szinten ideges lesz, hogy kirohan cigizni, és inkább duzzog, de azért epés megjegyzéseket vág hozzám. Halkan jegyzem meg, hogy ő is szokott, még a WC-n is reggel. Állandóan figyeli, hogy mikor lépek be, és azonnal rámír, hogy "Lebuktál, itt vagy, nekem meg nem is írsz, jólvan..." és jön a zsarolás része.

Heti egyszer ki szoktunk menni a barátaihoz a térre kicsit beszélgetni, és oda is mindig mennem kell, mert nem maradhatok otthon egyedül, de máshova sem mehetek. Ott viszont senki mellé nem állhatok, és ha valaki odadől mellém mondjuk az autó oldalának, akkor azonnal rákiabál, hogy "takarodj a feleségem mellől".

Félóránként megkérdezi, hogy szeretem-e, vagy csak megjegyzi "nem szeretsz engem"... ezzel is az agyamra megy.

Már megfojt! Munkámból adódóan néha szépen fel kell öltöznöm, olyankor kiakad, hogy "biztos megcsalsz, van valakid, kinek akarsz tetszeni?" ... nem bírom már. Mit tudok tenni szerintetek?

2014. nov. 4. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 A kérdező kommentje:
Esküvő előtt nem volt ennyire vészes. Így utólag összeraktam a képeket, mert az utolsó exét ismerem, és szegény nyugtatókon és kedélyjavítókon élt mellette. Most tudtam meg, hogy a szakításuk óta már nem kell neki ezeket szednie. Nem a válás és menekülés lenne az elsődleges célom, ettől függetlenül köszönöm a véleményt, megfontolom ezt is.
2014. nov. 4. 16:06
 12/82 anonim ***** válasza:
100%
Te ebben a házasságban nem házstárs vagy, hanem életfogytiglani fegyházbüntetésedet töltöd. Önmagadat ítélted örük szenvedésre. Nem fog megjavulni! Semmilyen más módszer nincsen, mint nagyon-nagyon hamar fejvesztve menekülni. A féltékenység ilyen szinten súlyos mentális betegség. Orvosi kezelésre szorul, nyilvánvalóan nem fog elmenni. Mit tudsz az előző házasságáról? Menekülj, mielőtt gyereketek lesz! Nemcsak lelkileg fojt meg, bár az is örök szenvedés, hanem egészen konkrétan fizikailag. A magyar gyilkosságok túlnyomó többsége családon belüli erőszak. Az ilyenek gyilkolnak, mert nem bírják elviselni, hogy másé legyél. Elmebeteg. Inkább előbb láds ezt be, mint később, vagy akkor, amikor már túl késő. Ne sajnáld! Lesz olyan ember, aki szeret. Ő nem, ő csak magát szereti!
 13/82 anonim ***** válasza:
100%
Most olvasom a kommented. "Neki bizonytalan a munkája, nem nagyon van pénze" Szóval, még ki is használ, te tartod el. Braco, okos kislány vagy! Gyt-t is te fizeted? Áhh, dobd már ki mielőbb ezt a beteg lúzert!
 14/82 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá sem kellett volna menni. Pfu velem valaki ezt csinálná. Ultimátum. Vagy befejezi, vagy mondd meg neki, hogy pontosan arra a sorsra fog jutni, mint eddig....és magának köszönheti csak. Abban viszont van vmi, hogy vki azért féltékeny, mert ő maga sem az.
 15/82 anonim ***** válasza:
86%
Tévedsz, nincs mindig veled. Ennek a pasinak rengeteg ideje van félrelépni, és meg is teszi. Ha más nem, hát időnként lekezelgeti az exét, amikor állítólag kirándul.
2014. nov. 4. 16:07
 16/82 A kérdező kommentje:

A gyerekekkel kapcsolatos költségeket és az első házasságból lévő hitelét ő fizeti. Viszont kajára már nem mindig marad pénze. Az albérlet felét is kifizeti, bár van, hogy csak kevesebbet tud adni, mert abban a hónapban nem jól mentek a dolgok.

Tudom, hogy oltári nagy lúzernek tűnök most, de valamiért hozzámentem, és elhihetitek, hogy nem a pénze, vagy a nemi mérete miatt. Szóval első körön rendbehoznám, bár már a barátai is beszéltek a fejével amikor kórházban voltam (nem vert meg, műtöttek), hogy ha így folytatja tovább, akkor elveszít, de nem érdekli őt mások véleménye.

2014. nov. 4. 16:11
 17/82 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendbe akarod hozni, azt is csak drasztikusan lehet, kérdező.
2014. nov. 4. 16:13
 18/82 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy tudja megtiltani hogy bemenj egy boltba vagy elmenj valahova amikor ős is elmegy. Már meg ne sértődj, de a te hibád hogy idáig fajult. Amilyen viszonyban ti vagytok, az nem normális! Sőt beteg! Ha meg te ezt itt eltűröd akkor ide hiába írsz kérdést. Ilyen a jelleme, mi nem tudunk més tanácsot adni mint hogy válj el. Nyilván egy ilyennek nincs mit mondani, vagy megszokod hogy semmihez nincs jogod és ő folymatosan félrelép (ebben biztos vagyok!) vagy elválsz. Ennyi. Nem fog megváltoznmi hisz nem véletlen h az exe is gyógyszereken élt mellette.
2014. nov. 4. 16:15
 19/82 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz ezen rendbehozni könyörgöm?! Ez az ember nem normális, és tönkremész ha mellette maradsz.

A többit nem értem. Azt írtad, nem nagyon van munkája, így pénze sem. Ehhez képest most azt írod, gyt-t fizet 2 gyerek után, ez ha keveset fizet min 60 000ft, Hitele van, ezt nem tudom mennyi, albi, rezsi....Gondolkozz már! Megéri ez neked? És még boldog sem vagy.

2014. nov. 4. 16:16
 20/82 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, hogy pszichológushoz kellene mennie, de elküldött a sunyiba, mert nem érti miért mondom neki. Elkezdtem vele ugyanúgy viselkedni, ahogy ő velem, de nem hatja meg. Bár voltak hangosabb visszaszólalásai, de utána letojta az egészet.
2014. nov. 4. 16:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!