Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazug disznó a férjem, mégse tudom elhagyni! Mit tegyek?
28 évesek vagyunk, egy 3 éves kislánnyal, rendezett családi élettel - eddig.
Férjem (legyen Zoli) 2012 januárjában munkahelyi balesetet szenvedett, azóta itthon van. Egyikünk sem keresett valami nagyon jól, átlagosan élünk, de megvan mindenünk. Zoli a baleset után állítása szerint depresszióba esett, munkahelye már nincs (amit felajánlottak nem fogadta el), az én fizetésem + a rokkant nyugdíj elég kevés. Nyár végéig volt megtakarításunk, de mostanra feléltük. Köszönhetően, hogy a kedves férjem rászokott a cigire is. Viszont egyre többet jár el a "haverokkal". Múlthét szerdán is voltak szórakozni, erre másnap összefutottam a haverjával (ahova mentek állítólag) és közölte, hogy nem is volt buli, családi okok miatt elmaradt. Kérdőre vontam, azóta sem válaszolt. A kislánnyal nem kommunikál hetek óta, azt mondja a "depresszió" miatt. Régebben is voltak ügyletei, a családom nagy része nem kedveli a tettei miatt, de én kitartottam mellette. Eddig. Most nem tudom mi legyen. Hova menjek? Váljunk el? Abba nem megy bele. Holnap dolgozok, korán kéne kelnem, de nem tudom itthon hagyjam-e vele a kicsit vagy bevigyem az oviba. (Szünet van nekik is, csak összevont csoportban vigyáznak rájuk.) Nem mellesleg jelenleg sem tartózkodik itthon, viszont szerintem megcsal. Sajnos bocsájtottam már meg neki egy "megcsalást", így most nem tudom mi van.
Segítsetek! :(
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!