Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég siralmas a helyzet. Hogyan lehet, hogy ennyi férj csalja a nejét?
Nemrég regisztráltam egy társkereső oldalra. És a legnagyobb megdöbbenéssel szembesültem vele, hogy számtalan, de tényleg rengeteg férfi van, aki szeretet keres a felesége mellett...De tényleg napi szinten ha 20 ilyen tartalmú levelet nem kapok akkor egyet sem...
Én tisztában voltam vele, hogy van olyan aki csalja a feleségét, de hogy ennyien, az dúrva. Egyel kettővel beszélgetésbe is elegyedtem, csakhogy tájékozódjak a motivációikról. Legjtöbbjük "tisztességes" családapa, egy mintacsalád feje, akinek a feleségének még csak sejtelme sincs arról, hogy mit művel a háta mögött.
Van egy-két olyan akinek mondjuk valami nagyon perverz vágya van, amibe az asszony nem megy bele. De találkoztam olyannal is aki 40 éves, 20 éve vannak együtt az aszsonnyal, a szexuális életük gyakorlatilag egyenlő a nullával, de sok különféle történet van, van aki csak kalandozna egy kicsit. Mindegy, mentség szerintem semmilyen esetben sincs, hiszen átveri, megalázza azt az embert, akit elvileg szeret.
Szóval a helyzet elkeserítő, mit gondoltok erről?
Szerintem nem minden ember egyforma, ahogy az érzéseik sem. Tehát az sem feltétlen igaz, hogy minden esetben elmúlnak az érzelmek 2 ember között. De majd 30-40-50 év múlva kérdezd meg újra elmúltak e:)
Akik meg meg akarnak felelni a társadalom elvárásainak, azok egyszerűen hülyék, ha ez nem felel meg alapból az ő vágyaiknak.
Ha én minden héten mással akartam volna lefeküdni akkor azt tenném, és senkinek se lenne joga elítélni ezért. Azért viszont igen, ha becsapom azt az embert éveken át aki mellettem van, és hűséges hozzám.
Végül is igen. Olyan partnert kell választani, akit nem un meg az ember.:) Bármennyire hihetetlen, létezik ilyen, csak meg kell találni.
Akinek meg mindig az újdonság kell, az se baj, de akkor ne ragadjon le senki mellett, ne csapjon be senkit. Játsszon tisztán. Ha állandó kapcsolat is kell, meg kalandok is, akkor keressen olyan párt aki szintén vállalná a nyitott kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!