Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég siralmas a helyzet. Hogyan lehet, hogy ennyi férj csalja a nejét?
Nemrég regisztráltam egy társkereső oldalra. És a legnagyobb megdöbbenéssel szembesültem vele, hogy számtalan, de tényleg rengeteg férfi van, aki szeretet keres a felesége mellett...De tényleg napi szinten ha 20 ilyen tartalmú levelet nem kapok akkor egyet sem...
Én tisztában voltam vele, hogy van olyan aki csalja a feleségét, de hogy ennyien, az dúrva. Egyel kettővel beszélgetésbe is elegyedtem, csakhogy tájékozódjak a motivációikról. Legjtöbbjük "tisztességes" családapa, egy mintacsalád feje, akinek a feleségének még csak sejtelme sincs arról, hogy mit művel a háta mögött.
Van egy-két olyan akinek mondjuk valami nagyon perverz vágya van, amibe az asszony nem megy bele. De találkoztam olyannal is aki 40 éves, 20 éve vannak együtt az aszsonnyal, a szexuális életük gyakorlatilag egyenlő a nullával, de sok különféle történet van, van aki csak kalandozna egy kicsit. Mindegy, mentség szerintem semmilyen esetben sincs, hiszen átveri, megalázza azt az embert, akit elvileg szeret.
Szóval a helyzet elkeserítő, mit gondoltok erről?
És az mennyivel tisztességesebb, hogy ugyanennyi nő van, csak épp a férje gürizik valami nehéz melóhelyen a családjáért, a "mintaanyuka" meg otthon múlatja az időt két műkörömreszelés közben valamelyik társkereső oldalon.
Mielőtt elkezdesz hörögni az összes férfira, nézz körül a saját házad táján is!
" Hogyan lehetséges, hogy ennyi ember csalja meg a házastársát?"
Úgy, hogy az emberek nem beszélgetnek. Sértődnek, és vita helyett veszekednek. Úgy, hogy elfelejtik a saját érdekeiket néha a másik érdeke mögé helyezni, így folyamatos konfliktusba élnek.
Mindez nincs egy szeretővel, hiszen az unalmas hétköznapok helyett csak a kezdeti fellángolás idejére választják maguk mellé.
Én nem csalok, és szerintem engem se csalnak. Ennek az az oka, hogyha nem tetszik valami, akkor ami a szívemen az a számon alapon kimondom abban a pillanatban amikor történik. Nem dédelgetek sem én, sem a férjem sérelmeket, így szinte minden áldott nap úgy fekszünk le aludni ahogy 5 évvel ezelőtt. Összebújva mint két kamasz. A vicces az, hogy újra és újra érzem azt a szerelmet amit legelőször. Tehát egy-egy nehezebb időszak után újra fel lehet támasztani az érzést megoldásokkal, kompromisszumokkal.
Ha valaki erre nem képes, akkor félrelép, és lehülyézi a házastársát, mert ez egyszerűbb mint kimondani, hogy a kialakult helyzetért én is hibás vagyok.
Szerintem normális ember nem kezd olyan házasságban élővel aki szapulja a társát, hiszen jellemtelen, együgyü emberre vall, hiszen azáltal, hogy egy merő szerencsétlenséggel él együtt /a saját olvasata szerint/ elsősorban őt minősíti ha tényleg úgy van. Azaz vesztes, akinek nem jutott jobb. Egy vesztessel meg ki akar összeállni.
Talán ha más oldalról közelítenének sokan a házasságtörőkhöz, akkor nem lenne ennyi félrekefe.
Azért mert az élethosszig tartó monogámia teljesen idegen az emberi alaptermészettől! A keresztény egyház kényszerítette rá a régi időkben az emberekre. Más vallások nem tiltják a többnejűséget.
Régen is voltak megcsalások csak egy kis faluban hamar kiderült és ezért visszafogták jobban magukat ,de ha adódott alkalom elkapták a cselédlányt szomszéd lányt egy körre.
Manapság kitágultak a lehetőségek ,a hivatásos rosszlányok 10ezrei kínálnak teljesen lebukásmentes lehetőséget a neten, a társkereső oldalak is nagyon könnyítik a dolgot.
Egyszerűen csak az nem csalja meg a másikat akinek alacsony a libidója, lusta és kényelmes vagy tényleg úgy be van zárva és felügyelve hogy 1 perc nyugta nincs . A szürke rutinba belefárad mindenki. Ajánlott zeneszám Üllői úti fuck: Esküvő . Ez kb elmond mindent a házasság valóságáról. A többi önámítás.
Ja és ugye nő tette fel a kérdést. Hát az van ,hogy egyáltalán nem szent áldozat a női nem se. Raklapnyi házas vagy foglalt nő kelleti magát ugyanezeken az oldalakon, de ha csak a munkahelyi ismerősökre gondolok ,szinte csak 1-2 van aki nem kapható egy laza menetre.
Haver felrakta magát ,korrektül kiírta hogy van párja csak beszélgetőpartnert keres. Hát 1 hónap alatt lett volna 10 foglalt csaj aki "unatkozik" és menne vele randizni. Néhány, ingyen live showt is bemutatott neki weben. Szóval hagyjuk a férfiak szidását, mindkét nem bőven benne van ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!