Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azok a férfiak, akik csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik csak azért házasodnak, hogy legyen pótanyuci meg házicseléd, nem érzik hogy ez rossz?

Figyelt kérdés
Vagy csak nem érdekli őket? Ezt szokták meg otthon? Apu az úr, anyunak meg kuss a neve? Vagy "út közben" alakul ez így ki?
2014. okt. 25. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
előző: neked aztán furcsa fantáziák születnek meg a fejedben, nem vagy kicsit frusztrált? :D
2014. okt. 26. 10:53
 12/14 A kérdező kommentje:

10es, érdekes elképzelés. o.O Mi alapján jutottál erre?

Még mindig nem értem, mi köze van a kérdéshez annak, hogy én ki vagyok?

De ha már találgatunk... Az offenzív válaszod alapján, te egyike lehetsz a kérdésben feszegetett személyeknek.

2014. okt. 26. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:

de, frusztrált vagyok, főleg akkor ha ebben a kérdéskörben provokatív kérdések jönnek.

Kérdező, válj el, és akkor nem fogsz ilyesmin gondolkodni.

Nem érzik, hogy rossz, akkor nem jó, ha ezt olyan nővel csinálják meg, aki nem érdemli meg. De nyilván addig keres, és olyat, akivel ezt megteheti.

Egy barátnőm kamasz gyereke halad ezen az úton, a Jóisten irgalmazzon annak a nőnek, akivel összehozza a sors.

Azonban vannak bizonyos nőcik, akikre elég intenzív agymódosítás ráfér, mert bizonyos neveltetési problémák vannak náluk...

Kérdező, még azon gondolkodjál el, mennyire esik rosszul azoknak, akiknek már nem él az anyjuk, fontos volt az életükben, és ilyen gyökér kérdéseket kell olvasgatniuk....

De frusztrált vagyok, még mindig.

2014. okt. 29. 03:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is osztom azt a véleményt, hogy ezt a mintát hozták magukkal. Mind a nők, mind a férfiak. Nekem pl feláll a szőr a hátamon, amikor a nagymamám vagy anyukám mondja -családi összejövetelen-, hogy szolgáljam ki az unokatesóimat. Szolgálja a fene, elő tud venni magának egy poharat ő is, vizet is tud tölteni, stb. Nem vagyok a cselédje senkinek sem. Szerencsére a férjem nem így gondolkodik. Igaz, ha így gondolkodna, akkor nem lenne a férjem. Apu és öcsém ilyenek, én nem tudnám elviselni őket hosszú távon.
2014. okt. 29. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!