Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti is össze vagytok nőve a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is össze vagytok nőve a házastársatokkal/párotokkal? Mi együtt fürdünk, és gyakran a wc-n ülve nagy dolog közben is nyitott ajtónál beszélgetünk, de kis dolognál is. Ti mi ilyen nem hétköznapi dolgokat csináltok együtt?

Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 16:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
34%
Honnan tudod, hogy nem így van?
2014. okt. 24. 18:13
 22/32 anonim ***** válasza:
63%
Na jó ez nekem durva. Én igazából semmit nem utálok jobban mikor összeáll két ember és még fogat mosni is ölelkezve mennek.
2014. okt. 24. 18:18
 23/32 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez megint az a pasi, aki írta, hogy a nőjének már elege van belőle, hogy mindig együtt fürdenek, meg miközben wczik is jártatja a száját:D
2014. okt. 24. 19:02
 24/32 anonim ***** válasza:
79%

Együtt eszünk.. Beszélretünk..

Nha. Fgatmosunk fürddünk..

Nem vagyunk összenőve..

Azért a ti példátok elég beteg..annyi időre nem tudtok leszakadni egymásról amíg a dolgotokat végzitek... Nem lennék a barátaitok helyében..

2014. okt. 24. 19:31
 25/32 anonim ***** válasza:
38%

Hát figyelj!Engem aztán teljesen hidegen hagy,hogy mások hogy élik az életüket,ha nektek ez így jó,akkor ámen.

Mi is szoktunk együtt fürödni a férjemmel,bár nekünk wellness-kádunk van,és imádunk benne romantikázni együtt.

Na de a wc-zés,abszolute magán ügy.Azt nem együtt csináljuk :D

2014. okt. 24. 20:24
 26/32 anonim ***** válasza:
70%
72%, a másik oldalon még azt mondtad, hogy jaj hát mindenki másmilyen, ne ítéljük el. De szerinted neked jogod van eldönteni, hogy melyik típusnak jobb az ágyban egymással. Kicsit sem kettős mérce.
2014. okt. 24. 20:41
 27/32 anonim ***** válasza:
95%

Mi szoktunk együtt fürdeni, vagy én bennvagyok, ha fürdik a párom, mert kéri, menjek.. :) De egyedül is le merünk fürdeni... :D Wc-re eszem ágában sincs utána menni és szerencsére neki se utánam... Hallottam már pisilni, ő is engem, de ha nem muszáj, akkor inkább nem osztjuk meg egymással ezt...

Aludni együtt alszunk, de sajnos én most éjszaka is dolgozom, ezért nem mindig lehetséges együtt aludni.

Mivel keveset tudunk találkozni az utóbbi időben, néha elkísérem dolgozni reggel vagy bemegyek hozzá este, mielőtt én dolgozni jönnék, kicsit beszélgetünk, legalább látjuk egymást... Szokott lenni külön programunk is, de mostanában inkább együtt töltjük a szabadidőnket, mert elég kevés van...

22L 25F

2014. okt. 24. 20:53
 28/32 anonim ***** válasza:
60%
Tippeltem. El tudtad olvasni? Nem döntöttem, nem mondtam, hogy szarabbak az ágyban az ilyen emberek. És aberráltnak, betegnek, szánalmasnak sem neveztem senkit, mint a "másik oldalról" oly sokan.
2014. okt. 24. 21:15
 29/32 anonim ***** válasza:
69%

Éretlen személyiségű embereknek jobb így, és ha nekik jó, kit zavar?

Némely válaszon kifeküdtem, köszi! :D

2014. okt. 24. 21:41
 30/32 anonim ***** válasza:
95%

Nagyapám gyakran mondogatta (mikor kire), hogy "egymás nélkül szarni se tudnak..."

Nahhh most értem már mire mondta az Öreg! :)))

2014. okt. 24. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!