Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is össze vagytok nőve a házastársatokkal/párotokkal?
Mi együtt fürdünk, és gyakran a wc-n ülve nagy dolog
közben is nyitott ajtónál beszélgetünk, de kis
dolognál is. Ti mi ilyen nem hétköznapi dolgokat
csináltok együtt?
Együtt élünk, szoktunk együtt fürdeni, de könyörgöm, a wc maradjon már magánügy. Nem titokban járok wcre, de oda nem kell társaság. Amit ti csináltok, az már beteges.
Gondolom, ha wc idejére sem fudtok elszakadni, akkor külön programotok sincs. Azért ez nem normális. Egy egészséges kapcsolatba kell egy kis különlét is. Amibe a munkaidő nincs benne.
2014. okt. 24. 16:47
Ennyire azért nem... Fürödni úgy szoktunk, hogy míg én zuhanyzok, a férjemmel beszélgetünk közben...de van, hogy együtt fürdünk.. A wc-s dologra nem volt precedens és nem is lesz, mivel nyugodtabban tudjuk intézni a dolgunkat, ha senki sem zavar közben... De például évekig egy facebook-on voltunk fent..egyszerűen azért, mert egy idő után meguntam, hogy minden jött-ment pasi bejelölgetett, írogatott. Most ismét külön vagyunk...de csak azért, mert a közös profilt kénytelenek voltunk törölni egy vírus miatt. Szerintem semmi gáz nincs abban, ha egy pár minden lehetőséget kihasznál, hogy együtt lehessen...beszélgethessen. Ha mindkettőjüknek jó így..és nem teher..akkor ki az, aki azt mondhatná, hogy ez így márpedig nem jó?? Elárulom: senki...
2014. okt. 24. 16:52
Mindenki úgy él, ahogy neki jó. Ha a kérdezőnek ez jó, akkor milyen jogon kritizálja itt bárki is?
Hogy válaszoljak: mi nem fürdünk együtt. A nagyvécézést szigorúan zárt ajtók mögött végezzük, de ha a férjem nyitvahagyja az ajtót pisiléskor, nem futok el sikítva. Összenőve nem vagyunk, de nagyon sok időt töltünk együtt.
2014. okt. 24. 16:52
Szerintem nem durva dolog, én csak azt nem értem, mi olyan fontos beszélnivaló, ami 5 percig nem ér rá. Vagy aki kakil, az fél egyedül?
2014. okt. 24. 16:53
Ez előfordulhat egy kapcsolatnak a nagyon kezdeti szakaszában, amikor az egy test - egy lélek érzelem tölt be mindent az ember(ek) agyában. Később ez is "normalizálódni" fog. Én 49 éve ismerem a feleségem és a természetes szükséglet elvégzésének intim közelsége előfordult ugyan, de csak vészhelyzetben. Aludni csak fiatalkori nyaralásnál aludtunk egy ágyban, egyébként meg külön, mert teljesen eltérő az életritmusunk. Kádban együtt nem fürödtünk, mert nem volt akkora kádunk, amibe egyszerre belefértünk volna. Ennek ellenére nem váltunk el és unokánk is van, nem is szidjuk és nem verjük egymást. Szóval kedves kérdező, majd 10 év múlva visszatekintésként számolj be a mostantól bekövetkező történésekről.
2014. okt. 24. 17:11
Nekem ez undorító lenne. És én amúgy is elég önálló vagyok, igényem van minden nap az egyedül töltött időre, megőrülnék, ha egy percig se szakadna le rólam a párom.
2014. okt. 24. 17:17
Én vagyok aki írtam, hogy ugyanilyenek voltunk. Nem, nem vagyunk az a típus, akik összeomlunk, ha a másik elutazik. A férjem egész hétvégékre elutazik, és este, éjszaka is dolgozik, és kiválóan megvagyok. És voltak, vannak külön programjaink. teljes a félreértés. Ez a fajta együttlét nem azt jelenti, hogy nem tudnak meglenni egymás nélkül. Ez egy típus, aki nek ez természetes, mert nagyon-nagyon közelinek érzi a másikat, és nagyon jó érzés feloldódni így a másikban. És amikor távolodni kezdtünk egy kicsit az évek során, ez csökkent is, ahogy írtam. Egy valamit azért szívesen felmérnék, mely típusú pároknál forróbb a hálószoba. Nekem van tippem...
2014. okt. 24. 17:42
Majd pár év múlva kinövitek :)
2014. okt. 24. 17:47
Hát ez már azért sok.. nagydolog közben ?Fúj! A wc nálunk magánügy. Egyedül akkor jön be a férjem pisilni amikor én ott vagyok, ha bent fekszem a kádban, mert 3-4 óránál előbb nem jövök ki. Mert olvasok is. Akkor bejön, de ha pl nagy dolog lenne neki akkor arra az időre kimásznék és kimennék.
Zuhanyozni együtt szoktunk. Szórakozni is legtöbbször együtt megyünk, ezt szeretjük.
De nincs közös fb profilunk mert attól, hogy házasok vagyunk még 2 külön ember vagyunk. Igaz, hogy nem szarunk együtt, vagy beszélgetünk közben, de nagyon ragaszkodunk egymáshoz. Csak egészségesebb formában.
De ha nektek így jó akkor hajrá, csak szerintem nem kéne hangoztatni.
2014. okt. 24. 18:00
17:42-es ekkora hülyeséget!
Be ne magyarázd már magadnak, hogy a hálószoba forróbb azoknál, akik szarás közben is egymást bámulják!
2014. okt. 24. 18:03
Kapcsolódó kérdések: