Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Felesegem allandoan flortol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegem allandoan flortol a baratnoje fiaval, ez tenyleg normalis? Ti elneznetek?

Figyelt kérdés
Olaszorszagban elunk felesegemmel, van neki egy nagyon jo baratnoje aki sokszor atjar, csinalnak programokat. Van egy kamaszfia, 19 eves. A baratno ferjevel meg en vagyok joban, barati a viszonyunk. Na most, mikor atjonnek, a felesegem olyan hulyen viselkedik, a gyerek meg pajzanul nez. Illegeti magat, kacerkodik, ugy erzem flortolnek. Nem akarok csunyan beszelni a felesegemrol, csak zavar, mert szerintem ez atlep egy hatart, egyaltalan nem kene igy viselkedni hazas nonek. Mondtam neki, kinevetett. Nem tudom tenyleg tulzok-e, szerintetek normalis ez a viselkedes?
2014. okt. 22. 20:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

En is olaszban vagyok :DDDD Ha nem veszed tolakodasnak hol eltek ? :)

Amugy: miota vagytok hazasok? nem lehet hogy igy akarja "bizonyitani" maganak hogy meg mindig jo no? bocsi noi aggyal gondolkodom.. leht azt akarja bizonyitani hogy huuu de csinos meg jo vagyok hogy egy 19evesnek bejovok... hany evesek vagytok? miota vagytok hazasok? amugy minden rendben koztetek?

2014. okt. 22. 21:16
 12/24 anonim ***** válasza:
Te meg flörtölj a barátnőjével...meglátod egykettőre leszokik a kacérkodásról, lesz más gondja...mint nő tanácsolom neked, ez tuti recept.
2014. okt. 22. 21:54
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Kellett neked a sertés cafka a csinos rendes helyett! ;) tudom hogy a jó már kiment a divatból, de akkor is.
2014. okt. 22. 21:54
 14/24 A kérdező kommentje:
Mi az a sertes cafka? Lehet, te egy diszno vagy, de a nejemnel szebb not nem ismerek, meg ha nem is tetszik a viselkedese mostanaban. Csak normalis emberek velemenye erdekel.
2014. okt. 22. 23:02
 15/24 anonim ***** válasza:
hát nagyon túlzásba esett a feleséged. hány éves?
2014. okt. 22. 23:24
 16/24 anonim ***** válasza:

Cuki férj lehetsz, nagyon tetszik hogy egy ilyen helyzetben is tisztelettel tudsz írni a feleségedről egy anonim oldalon!! Már csak ezért érdemes volt elolvasni ezt a kérdést!

Amúgy meg szerintem nem kell túlbonyolítani a dolgot egyértelmű, hogy valamilyen szinten ő is vonzódik a "gyerekhez", és lehet egyszerűen épp csak azért "mert megérett a hülyeségre" :D A feleséged, nem egy gyereket lát benne, hanem egy fiatal felnőttet. Az jön le az írásodból, hogy nem vagytok egy friss házasok, így lehet a gyerekben részben a fiatalságát is látja, visszahozza az elmúlt éveket a temperamentuma, a kis bazsalyogása...stb, és lehet nem is a gyerek kell neki, hanem csak az érzés. És ez inspirálhatja őt az ilyen viselkedésre. Hát ezt a feleségednek kéne megharcolnia magában, s itt jönne a hűség... Remélem kitart melletted, s belátja, hogy ez nem jó így! De te szerintem annyiban segíthetsz neki, hogy megpróbálsz fiatalos lenni, valamilyen úton-módon emlékeztetni az együtt eltöltött kezdeti időszakra, hogy a közös emlékek jöjjenek fel benne.

Meg nem tudom mennyire beszéled jól a nyelvet, de azt is lehetne otthon gyakorolgatni, hogy a feleségednek beugorjál te, mikor a kis anyanyelvű "barátodra" gondol. Gondolom ez is imponálhat egy nőnek, és így nehezebben tud elrugaszkodni a valóságtól. :D :)

Jajj na nem akartam ennyit írni. Remélem tudtam segíteni.

Semmiképpen ne kérd számon, mert magában ő is meg lehet ijedve az új érésektől, és ez csak vizát váltana ki.

2014. okt. 23. 01:21
 17/24 anonim ***** válasza:

Cuki férj lehetsz, nagyon tetszik hogy egy ilyen helyzetben is tisztelettel tudsz írni a feleségedről egy anonim oldalon!! Már csak ezért érdemes volt elolvasni ezt a kérdést!

Amúgy meg szerintem nem kell túlbonyolítani a dolgot egyértelmű, hogy valamilyen szinten ő is vonzódik a "gyerekhez", és lehet egyszerűen épp csak azért "mert megérett a hülyeségre" :D A feleséged, nem egy gyereket lát benne, hanem egy fiatal felnőttet. Az jön le az írásodból, hogy nem vagytok egy friss házasok, így lehet a gyerekben részben a fiatalságát is látja, visszahozza az elmúlt éveket a temperamentuma, a kis bazsalyogása...stb, és lehet nem is a gyerek kell neki, hanem csak az érzés. És ez inspirálhatja őt az ilyen viselkedésre. Hát ezt a feleségednek kéne megharcolnia magában, s itt jönne a hűség... Remélem kitart melletted, s belátja, hogy ez nem jó így! De te szerintem annyiban segíthetsz neki, hogy megpróbálsz fiatalos lenni, valamilyen úton-módon emlékeztetni az együtt eltöltött kezdeti időszakra, hogy a közös emlékek jöjjenek fel benne.

Meg nem tudom mennyire beszéled jól a nyelvet, de azt is lehetne otthon gyakorolgatni, hogy a feleségednek beugorjál te, mikor a kis anyanyelvű "barátodra" gondol. Gondolom ez is imponálhat egy nőnek, és így nehezebben tud elru

2014. okt. 23. 01:21
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik, ahogy írsz a feleségedről:) Tiszteled és szereted, maradj is ilyen:)

Szerintem a feleségednek tetszik, hogy mit tud kiváltani egy 19 éves (már nem)gyerekből. Jót tesz a hiúságának, talán tényleg csak ez az érzés kell neki, nem a kissrác. A fiú meg abban a korban van, amikor igencsak benne van mindenben.

De azért légy résen, vigyázz azért nehogy egy pillanat alatt túllépjék a megengedett határt. Finoman elbeszélgethetsz erről a feleségeddel. És próbálj kicsit több közös programot szervezni, na meg udvarolj neki megint:)

2014. okt. 23. 05:52
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha a legjobbat feltételezzük, akkor a feleséged nem veszi észre. Ülj le beszélni vele és mondd el Neki, hogy egyszer figyelje meg, hogy néz rá, ..., ... A feleséged lehet, hogy anyáskodik felette és észre sem veszi, hogy a srác már nem gyerek és nem úgy néz rá, ahogy kellene. Nem biztos,hogy a feleségeddel van itt gond, csak nem veszi észre.
2014. okt. 24. 09:38
 20/24 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Bocs, de te egy akkora papucs vagy, hogy azt tanítani kellene!!

Az itt "megértően" írogató nők, meg sikítófrászt kapnának ellenkező esetben, ha pl. a férjük "rakná ki mindenét" a szomszéd kiscsajnak...

2014. okt. 24. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!