Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a férjemmel, aki állandóan a barátjával lóg?
Megfőz rátok? Igen? Miért, te nem tudsz? .....
Nem véletlenül nincs otthon a férjed.... Mondani meg sok mindent lehet..
Szerintem a férjed úgy érzi, hogy az ő házassági is kiüresedett.
Tudom, durván hangzik, de az énkörnyezetemben 2 negyvenes férfiről is kiderült, hogy meleg (gyerek, feleség volt).
1. Anyukáddal van baja, azért nem szeret otthon lenni
2. Meleg
3. Szeretője van, nem a haverral lóg.
4. Nincs szeretője, a haverral lóg, mert jobban érzi magát vele mint veled. Ellaposodott a kapcsolatotok, már nem szeret
5. Szeret, nincs semmi baj, csak a barátja hívja, ő meg nem akar ellentmondani. Ha elmondod neki, hogy zavar, változtat
Az én anyukám is nagyon rendes, imádom, de nem szeretnék vele élni, pedig sokkal fiatalabb vagyok, mint te. Más anyukájával meg pláne nem szeretnék élni, akármilyen kedves is.
Szerintem dobd fel valamivel a kapcsolatotokat. Csináljatok kettesben programokat. Járjatok el valahova. Tényleg unalmas lehet otthon ülni anyóssal.
Viszont a férjednek lehetne annyi esze, hogy gyógyult szenvedélybetegként kerüli a zavaros alakokat.
Vigyázz ne használjon ki, nehogy csak azért legyen veled, hogy legyen hol laknia, kaja, tiszta ruha, stb. Mert eléggé úgy tűnik, hogy nem is csináltok együtt semmit. Legalább anyagilag ne használjon ki.
Milyen barát az olyan aki egy gyógyult szenvedélybeteget este magával hurcol. Lebeszéli a gyógyszerek szedéséről?
Idő kérdése, hogy mikor esik vissza a férjed, és akkor egymás keblére borulva, lesz miért visszaesnie.
Beszélgess el erről a baráttal négyszemközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!