Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évtől számít hosszúnak egy házasság manapság? Ha azt hallod, hogy régóta együtt vagyunk, hány évre gondolsz?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 09:16
11/17 anonim válasza:
Mi 7 éve vagyunk együtt, 5 éve együtt lakunk és fél éve vagyunk házasok. Szerintem ennyi idő után már lehet azt mondani,hogy igen, ismerjük a másikat. Kimondva talán sok, de leélve még mindig azt mondom,hogy hamar eltelt.
Olyan 10-15 év után már hosszúnak mondható szerintem egy kapcsolat
13/17 anonim válasza:
8 éve vagyunk együtt, én 26,párom 36.
Nem tartom még hosszúnak,de nagyon sok minden van mögöttünk és mi is tudunk már nosztalgiázni a régi szép időkről :D
14/17 anonim válasza:
Mi 9 éve vagyunk együtt a párommal (nem vagyunk házasok), és erre már huhognak, hogy milyen sok idő.
15/17 anonim válasza:
Mi 7,5 éve vagyunk együtt, de 2,5 éve vagyunk házasok. Tehát azt mondom, hogy nem hosszú a házasságunk, de szerintem régóta együtt vagyunk. Egyébként inkább 8-10 évet mondanék én is, bár a 4-5 év is elég sok kapcsolatba. Házasságba szerintem legalább 15-20 év. Az holtomiglanhoz képest legalább is :)
16/17 anonim válasza:
mi 4 éve vagyunk együtt, de ezt is marha hosszúnak érzem, főleg ha körülnézek a környezetemben. szóval igen, ez korfüggő is, az én korosztályomban (21) a 4 év rengeteg időnek számít, később már szinte semminek :)
17/17 anonim válasza:
Szerintem kb 15 évtől számít hosszúnak. Ellentétben azzal, amit mások mondtak, szerintem ez pont nem korfüggő, mert attól, hogy egy 20 éves az élete negyedét kapcsolatban töltötte, az még igencsak kurta kapcsolat, csak neki tűnik hosszúnak. Mi most 2 évesek vagyunk, az még szinte nyúlfarknyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!