Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jovoje lehet igy ennek a kapcsolatnak? Egyaltalan ez
problema, vagy megoldhato?
Figyelt kérdés
22 eves vagyok, nemreg jottem ossze egy 34 eves ferfival. Mindketten ugy gondoljuk, hogy nincs ertelme evekig egyutt jarni, ha nem latjuk, hogy zaros hataridon belul ossze tudjuk kotni az eletunket. Mi ugy gondoljuk, hogy ha mukodik a dolog, akkor 1 even belul eljegyzes, utana par honapon belul eskuvo. Egy problemank van csak, a gyerekkerdes. En meg csak most megyek egyetemre, o viszont mar gyereket szeretne. O anyagilag nem all tul jol, nincsenek ugyan adossagai, de csak egy villanyszerelo szakmaja van, amiben enyhen szolva nem tul sikeres. En emiatt ugy vagyok vele, hogy vagy meg ne legyen gyerek es tudjak karriert epiteni egy par evig, vagy menjunk ki egy par evre kulfoldre es ott szulnek, vagy fejezze be a meg regebben elkezdett egyetemet es ha lett munkank, szulok gyereket. O ezekre nem hajlando. Arra sem nagyon akar varni, hogy a sulit befejezzem legalabb, o mar rogton az eskuvo utan gyereket szeretne, mert ugy erzi, ketyeg a biologiai oraja. Ugyanakkor erzem, hogy nagyon jo ferj es apa lenne, nagyon orulok, hogy vegre talaltam hasonlo gondolkodasu ferfit. Mit gondoltok a helyzetrol?
A 12 év különbség ebben csapódik le. Eltérőek a vágyaitok, élethelyzetetek.
Mire te gyereket szülnél, ő 40 éves lenne kb.
Ha egyikőtök sem hajlandó kompromisszumra, akkor nincs sok jövőtök.
2014. okt. 16. 22:34
13/19 anonim válasza:
Nagyon nem illetek össze.
Tanulj, éld és élvezd az életed, a csóró lalit meg hanyagold.
2014. okt. 17. 10:04
14/19 anonim válasza:
"ketyeg a biologiai oraja" - igazából annyira nem vészes a dolog, mint egy nőnél, mert a férfi hímivarsejtjei nem lesznek problémásabbak az idő előrehaladtával, ha 99 évesen a viagrától sikerülne összehozni egy aktust, akkor lehetne gyereke ugyanúgy. Ha ő idősebb,attól nem lesz nagyobb esélyetek pl. genetikai betegségekreés később is ugyanolyan termékeny lesz, ha nincs valami krónikus betegsége.
34 évesen szerintem érthető, hogy gyereket szeretne, de meg kell tudnotok beszélni, hogy legalább a bsc-t/ba-t be szeretnéd fejezni, mielőtt gyereket vállaltok.
Én azt látom, hogy a kompromisszumos megoldás a "menjunk ki egy par evre kulfoldre es ott szulnek" lenne.
Sajnos ezek kardinális kérdések, meg kell tudni egyezni benne, mert erre rámehet a házasságotok.
2014. okt. 17. 10:42
15/19 anonim válasza:
Nagyon sok értelme van rögtön beleugrani a házasságba, amikor az életetek egyik legfontosabb kérdésében képtelenek vagytok megegyezni. Felelősségteljes gondolkodás...
2014. okt. 17. 14:31
16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem ugrottunk bele. Mindketten látjuk, hogy ez így nem működik és ezért kértem ki a ti véleményeteket, mert nem akarunk rossz döntést hozni. Azért sem tartom magunkat felelőtlennek, mert nemrég jöttünk össze, tehát nem több év együttélés és eljegyzés után jöttünk rá, hogy feleslegesen raboltuk eddig egymás idejét.
2014. okt. 17. 14:41
17/19 anonim válasza:
Mit vársz egy olyan férfitől aki 34 éves korára semmit nem tud és akar elérni? Ha gyereket akar akkor biztosítsa a hozzá szükséges feltételeket, de nem hogy ezt nem teszi még azt is megakadályozná hogy te tedd meg helyette. Semmi jót nem látok ebbe a kapcsolatba hosszú távon. Ő önző maximálisan a gyerek és a tanulás témákban is, ennek nem lesz túl jó vége. Csak az lesz a gáz ha erre egy gyerekkel a nyakadban végzettség, karrier, pénz nélkül fogsz rájönni. Sanszos, bár kívánom hogy ne így legyen.
2014. okt. 17. 16:36
18/19 anonim válasza:
Szóval ő csak gyereket akar, te meg majd gürizel hogy eltartsd rendesen mert ő nem akart tanulni, és már nem is akar???
Szerintem ennek a kapcsolatnak nincs sok értelme...teljesen más a jövőképetek.
2014. okt. 17. 19:41
19/19 anonim válasza:
Hogy tudsz pár hónap kapcsolat után így megbízni valakiben? Még azt sem tudod, hogy ki ő. Annyit tudsz róla, hogy jó vele a szex. De ez életre nem elég. Ismerd meg, teljen el pár év, aztán dönts. A te biológiai órád még nem ketyeg, az övéért meg ne te legyél már a felelős!
Egyébként a korkülönbség nagyon nagy. Ha ő egy villanyszerelő, te meg majd egyetemet végzett leszel, túl nagy lesz közöttetek a különbség. Ezt vagy éreztetni fogod vele, vagy ő hozza majd fel unos untalan. A kapcsolatotok zsákutca. Keress egy korban hozzád illő, művelt, olvasott, normális fiút, barátot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!