Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő indokok miatt fél a férjem a gyerekvállalástól. Mit gondoltok?
A férjem egyszer már elvált, elég csúnyán végződött és konkrétan, őszintén kifejtette, miért fél a dologtól.
-A volt felesége iszonyat beképzelt lett a terhessége alatt és után. Ezt a többi kismamán is megfigyelte pl. terhestornán.
-Iszonyatosan elhagyta magát. Mondta, hogy egyáltalán nem kívánta már a feleségét, sokszor nem fürdött, 10 centis lenövése volt, nyáron is simán felvett halásznadrágot, úgy, hogy szőrös volt a lába stb.
-Teljesen elszigetelte magát, csak ő volt és a gyerek, csak ő nyúlhatott a gyerekhez, mindenki más hülye.
-A gyerek még 6 éves korában is velük aludt a nagyágyban.
-Mocsok volt az egész lakás, arra hivatkozva, hogy ő nem veszi el azt az időt a gyerektől.
Fél attól, hogy én is ilyen anyatigris leszek és mivelhogy ő már ezt átélte, szeretne velem kompromisszumot kötni az esetben, ha készen állunk a gyerekvállalásra.
en sem vagyok anyuka de amit latok a kornyezetemben:
Valamennyire mindenki elhanyagolja magat,valaki pedig egyaltalan nem... egyenfuggo... Furdeni mindig kell lennie idonek,addig apuka figyel ra,vagy a gyerek alszik meglehet borotvalkozni,szemoldokot szedni,hajatmosni...
Szerintem ez a no maganak szult,es nem csaladnak...
A lakas? mint irtam.. amig a gyerek alszik tv-zik jatszik ellehet mosogatni,berakni a mosast,felsepregetni,felmosni... Minden anya anyatigris lesz! de nem mind1 hogy hogyan... probald megbeszelni vele,o is segitsen be,vigyazzon a gyerekre,es necsak te takarits,o is segitsen... mindent meglehet csinalni gyerek mellett is.....
Van egy régi mondás: Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!
Nem csak a nők, de a férfiak is azt viszik a házasságba, amit otthon kaptak. Ha az anyukád egy elhanyagolt anyatigris, akkor esélyes, hogy te is az leszel, de ha nem az, akkor kicsi az esélye! Ha tetszik ha nem, tudatosan vagy ösztönösen, a legtöbben úgy élnek, ahogy azt a szüleiktől látták.
Én csak mint apuka tudok írni. Ezta az említett "anyuka típust" nem ismerem, de nem is tudnám elviselni. Két fiam nőtt fel. Mindkettőt megfürdettem, megetettem pici korában is. Amikor anyuka hazajött a korházból szülés után, először én fürdettem meg a babát. Soha nem félt a víztől, mindent megevett. Természetesen az evés, etetés a szoptatási időszak után következik.
Ha éjszaka ritkán felébredt, egyformán keltünk fel hozzá. Mindíg is a saját ágyacskájában aludt éjszaka, ami egyre távolabb került a miénktől az idők folyamán. Majd átkerült az ágyikó a saját szobájába. Egyformán foglalkoztunk vele, velük napközben is. Anyuval szívesen mentünk el bárhová, gyermekekkel, nélkülük, mert nagyon csinos volt és adott magára. Nem a legdrágább és nem a legextrémebb dolgokat aggatta magára, csupán mindíg megfelelt minden esztétikai követelménynek és jóizlésnek.
Ezt nem lehet megtanulni, erre születni kell! Le lehet fektetni "papírra", papír nélkül lehet kompromisszumot kötni, de nem biztosíték semmire. Ahhoz, hogy "tudjam", hogy ilyen lesz, ismernem kell, bíznom kell benne! Mentalitás kérdése. Ha ő ettől "fél", akkor nem bízik, nem ismer eléggé!
szerintem nagyon intelligens ferf a ferjed, erdemes lenne szulni neki. beszeljetek at pontrol pontra ees ha arra kerul a sor, tartsd is szem elott a megallapodast. persze a gyakorlatban lehet, h 1-2 dolog mashogy alakul, de abban legyen konszenzus kettotok kozott
egy anya
ui: az elso mondat nem ironia, komolyan mondtam
Helló,
Én most szültem és bár nem ilyen szinten, de észre észre veszem h jajj nem fésülködtem, upsz a szemöldököm... Szóval azért a sztereotípia van miből kialakuljon, de tényleg nehéz időszak a párkapcsolat terén is, hiszen újra kell értelmezzük magunkat is egy kapcsolatban. Nem hiába mondják, hogy egy gyerek születése inkább próbára teszi a kapcsolatot. ((Nekem) nagyon nehéz volt összhangba hozni az időt a mosogatás-ebédfőzés-takarítás-gyerek-szexuális élet terén . kb 6 hónapba telt mire felvettem/felvettük a ritmust. Ezt csak ezért írom mert szerintem kettőn áll a vásár: a férjem kikérte magának, hogy ő fürdet és ő altat este. Az exfeleség oldalát/véleményét/álláspontját gondolom nem ismered!? Biztos ki tudná egészíteni a történetet... És mivan ha ezek,amiket a férjed mondd valójában csak mondvacsinált kifogások? (mindannyian anyatigrisek leszünk, amint meglátjuk a pozitív tesztcsíkot :-) )
Jó kifogások, és még általánosít is a párod.
Csak egyszerűen az van, hogy undorodik a terhes nőktől, nem vállalja fel ezt előtted nem tudja, képes lesz-e veled utána szexelni. Része volt abban, hogy köztük aludt a gyerek, de mindenről a volt neje tehet. A mocskos lakásban nem takarított ő sem. Szép kilátások elé nézel, egy igénytelen zsarnok emberrel. Aki így beszél a volt párjáról attól semmi jóra ne számíts.
"ágyacskájában aludt éjszaka, ami egyre távolabb került a miénktől az idők folyamán. Majd átkerült az ágyikó a saját szobájába."
Hátha te férfi vagy én megeszem a kalapom.Persze magadat mégsem dicsérheted, hisz nem vehetnéd magadra úgy. Elég skizofrén így a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!