Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elhagynatok a ferjeteket/feles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynatok a ferjeteket/felesegeteket ha egeszsegugyi gondjai lennenek?

Figyelt kérdés
Vagy mellette allnatok a gyogyulasban,allapota javulasaban?
2014. okt. 13. 20:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nyilvan nem, azert vele elek, mert o az egyik legfontosabb ember az eletemben. Az ember legalabb a csaladjanak ne forditson hatat, plane a bajban, ennyi gerince mindenkinek legyen!!
2014. okt. 13. 21:48
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem. Kivéve a nagyon súlyos mentális sérülés. Ha mondjuk egy hétéves szintjén lenne, vagy még rosszabb.
2014. okt. 13. 21:54
 13/27 anonim ***** válasza:

Beteg embert elhagyni szemét dolog.

Kivéve, amit írtatok, hogy közveszélyes őrült, és társai.

Egyébként nem hagynám el.

2014. okt. 13. 21:57
 14/27 anonim ***** válasza:

Van az a helyzet, és ezt magamnak is nehéz bevallanom..

Ha a gyerekeim épségét, veszéyeztetné, vagy nekik nem tenne jó, mert mentális problémá lennenek, ha a személyisége valtozna a betegsége miatt, akkor nem maradnánk együtt.

Ezt közvetett tapasztasztalatok alapján mondom.

Két eset a környezetemben.

Rokonom: igaz fiatalon, 20-onevesen egy komoly autóbalesetet szenvedett..3 szor halt meg kóma..stb..

Hosszú rehab.l

Ezzel nincs is gond.. De ő nem ugyanaz az ember, mint aki a kocsiba ült..más.. Más a humora, más a szemelyisége teljesen, mintha 25 évesen egy másik ember született volna, mintha sak önmaga ikertesója lenne..

Másik este hasnló.. Sztrókkal, tolókocsival, hosszú ehabbal, itt sem ez a gond, a felesége is végigküzdötte a pelenkás időszakot stb..

A nagyobb gond a volt,mhogy más lett, enm a férje volt, az a ember akit olt, hanme egy másik szemelyisséggel rendelkező ember.

Én ezt nem bírnám.

2014. okt. 13. 22:11
 15/27 anonim ***** válasza:
Dehogy! Főleg azért, mert ilyen esetben van leginkább szüksége valakire. Meg ugye az a bizonyos egészségben-betegségben-eskü... :) Én sem örülnék, ha valaki a jövőben elhagyna az epilepsziám vagy a depresszióm miatt. Egyiket sem én választottam, megsúgom, és nem is tehetek róla. És aki igazán szeret, elfogad így. :) És én is akit szeretek, elfogadom úgy, ahogy van. :)
2014. okt. 13. 22:14
 16/27 anonim ***** válasza:

Én is ilyenre gondoltam 14-es.

Ami miatt még elhagynám az az alkohol és a tudatmódosító szerek.

2014. okt. 13. 22:17
 17/27 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem, és semmilyen körülmények között.
2014. okt. 13. 23:27
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Betegségben és nettó 500 alatt azonnal elhagynám.
2014. okt. 14. 00:06
 19/27 anonim ***** válasza:
46%

Betegség és betegség között is van különbség.

Pl valami olyan, amitől kvázi eltűnik a másik személyisége, Alzheimer vagy hasonló. Akkor hiába tartasz ki mellette, ha meg sem ismer vagy csak néha-néha egy tiszta pillanatában tudja ő kicsoda.

De akit igazán szeretünk és nem csak egy "társ", aki jobb híján van velünk, akkor ilyen esetben is kitartunk. Én legalábbis azt tenném.

Még mindig jobb ha ott vagyok, ápolom, vigyázok életem szerelmére és napi 5 percre fel is ismer, mintha magára hagyom és éljek a tudattal, hogy ezt tettem.

Ez most biztosan sokaknál ki fogja csapni a biztosítékot. De ha valakit igazán szeretünk (és megint nem csak valaki akibe belekapaszkodunk), hanem tényleg szeretjük és boldognak akarjuk látni. Akkor van az a pont, pl. súlyos betegség esetében, halálba segítjük. Ha annyira szenved, ha már feladta és már más kiutat nem lát, akkor igenis ott kell lennünk, sőt akár nekünk magunknak kell megtennünk.

2014. okt. 14. 02:28
 20/27 anonim ***** válasza:
Egyáltalán,hogy jut eszedbe ilyesmi?
2014. okt. 14. 05:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!