Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meddig lehet így élni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet így élni egy házasságban?

Figyelt kérdés
nagyon megromlott a viszonyunk a férjemmel.. mindig csak veszekszünk, nincs közöttünk semmi, ő nem kívánjuk egymást, nincs kedvünk semmihez ami közös dolog.. rájöttünk már hogy nem passzolunk semmilyen téren.. valahogy most jött elő minden az utóbbi egy évben.. oda jutottunk, hogy nem is kommunikálunk, csak vagyunk.. már megbeszélni sincs kedvünk a dolgainkat.. ha albiban laknánk akkor fognám a cuccom és mennék aztán majd lesz valami.. de most nehezebb minden.. egy régebbi típusu házban élünk amit most akartunk majd ujítani. a szüleimtől "kaptuk". ráadásul egy ideje a férjem a családi vállalkozásban dolgozik.. így sokkal nehezebb minden.. nem igen tud lépni semerre mert nem is itt él a családja ahol én.. de nem is érzi jól magát itt.. nem mondom neki hogy menjen el mert ezt nem várhatom el tőle.. de akkor hogyan tovább? mert valamit lépni kell..nem hülyéskedhetetünk tovább és nem lehetünk boldogtalanok mert már nem abban a korban vagyunk.. gyerek nincs így könnyebb azért.. szerintetek? egy fedél alatt élni még így hónapokig amit ő nem talál mást? vagy mi legyen?? köszi szépen.. 32/N
2014. okt. 12. 06:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
igen, valóban bennem van ez a dolog, ez a legnagyobb problémám, hogy nem akarom, hogy neki rossz legyen.. hogy csak úgy szedje a cuccát és menjen, mert nyilván nem így működik.. és bántani sem szeretném... azért mert a szüleim háza, így az enyém és a miénk.. de ha válás van akkor persze neki kell menni.. de nem akarom ezt így.. beszéltünk róla hogy adjam be a válókeresetet, aláírja a papírokat és megy.. a családjánál lesz és keres melót.. na de most van állása, van hol lakni, kialakult élete.. nem akarom hogy mindent újra és előről kelljen kezdenie.. meg valahol azért még szeretem és lehet hogy bizonytalan is vagyok? mondtam neki a párterápiát vagy hasnolókat de nem hajlandó eljönni velem hülyeségnek tartja.. nagyon nehéz vele bár velem sem könnyű.. köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 12. 09:11
 12/14 anonim ***** válasza:

csakhogy te nem azért házasodtál meg, hogy a férjeddel annyi legyen a kapcsolatod, hogy szolgálatot nyújts, szívességet tegyél.

beszéld meg vele rendesen, csináljatok egy tervet, kezdjen el munkát keresni, stb.

2014. okt. 12. 11:46
 13/14 anonim ***** válasza:

"most van állása, van hol lakni, kialakult élete.. nem akarom hogy mindent újra és előről kelljen kezdenie.."

Ami most van, az neki rossz. Miért lenne baj, ha újrakezdené, ha abban az esetben lehet, hogy boldog lenne?

2014. okt. 12. 13:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Ti elég kultúráltan válnátok, egy normális jó viszony is fenntartható lenne. Nem jött össze a közös élet, ez van, nyilván megy a lakásból.

A vállalkozás szerintem megint egy másik dolog, miért kéne a munkáját is elveszteni? Nem kell az üzletet és a magánéletet keverni. Ha Ő nem bír tovább ott maradni és másik munka után néz megteheti, de én nem tenném ki, ha egyébként egy jó munkaerő.

2014. okt. 13. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!