Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazasok mennyire szabjatok meg a parotoknak hogy mehet maganorvoshoz vagy sem?
Én mindig magándokihoz járok. Gyorsabb, kényelmesebb, kövezzenek meg érte.
Pont múlt héten volt szerencsém(?) újra megtapasztalni az állami ellátás varázsát, ami csak még jobban megerősített ebben. Húgomat ellökték és leesett a lépcsőn a suliban. Szerencsére komoly baja nem lett "csak" elájult meg egy kis agyrázkódás. De természetesen hívtak hozzá mentőt én meg bementem vele a kórházba. Délelőtt fél 10re értünk oda, délután 3ig megjártunk 3 különböző osztályt ahol papírok írogatásán kívül semmi érdemleges nem történt, fél 5re kapott ágyat. Másnap reggel 7kor kiültették a folyosóra, mert másnak kell az ágy. Onnan vitték vizsgálatokra, este haza kellett vinnem, de papíron ő továbbra is bent feküdt. Reggel fél 7re visszarendelték, ott ült egész nap, ágy természetesen nem volt és csak délután vitték el egy vizsgálatra...
Most komolyan kinek hiányzik ez? Persze ez nem az ott dolgozók hibája, eü.ben dolgozom, pontosan tudom hogy a legtöbben kénytelenek erőn felül teljesíteni, hogy legalább ennyire döcögjön az egész.
Szóval eszem ágában sem lenne bárkinek, pláne egy szerettemnek, azt mondani hogy ne menjen magánrendelésre.
Csak lassan oda vezet ez, hogy már a magán rendelés sem föltétlen gyorsabb. A fogorvosomhoz pl annyian járnak, hogy akár 1-2 hónap múlva van csak időpont. :(
milyen érdekes, itt mindig mindenki magándokihoz jár, mégis tele van az sztk állandóan...
el foglak keseríteni benneteket, lehet, semmivel sem alaposabb a magánrendelés. Ugyanaz az orvos pont ugyanannyit tud, és pont ugyanannyit tesz a betegért, akárhol rendel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!