Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hazasok mennyire szabjatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazasok mennyire szabjatok meg a parotoknak hogy mehet maganorvoshoz vagy sem?

Figyelt kérdés
Ha mindketten dolgoztok es jut mindenre. Ti beleszolnatok ebbe?
2014. okt. 4. 19:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Tekintve az állami egészségügy helyzetét, még úgy is, hogy egészségügyisek vagyunk mindketten, teljesen egyértelmű számunkra, hogy sok esetben a magánorvos a helyes választás. Ott nem futószalag, alaposabban megvizsgálnak, emberibb az egész... Inkább mondunk le másról, de valahogy mindig kitakarékoskodjuk a magánorvosra való pénzt!
2014. okt. 4. 20:32
 12/21 anonim ***** válasza:
10es, mibol gondolod, hva ferj szol bele? lehet h a feleseg a parancsolgato.. :) amugy magandoki barmirol is van szo. En nodokihoz, fogdokihoz es fuldokihoz is oda "jarok"
2014. okt. 4. 20:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha bele is szólnék, max. ellentétes helyzetben, tehát ha nem akarna magánorvosra költeni, de indokoltnak látnám, akkor megpróbálnám rávenni. Ha ő akarna magától magán dokihoz menni, akármilyen indokkal is, és anyagilag beleférne, természetesnek venném, örülnék, hogy a szerelmem megfelelő ellátásban részesül.
2014. okt. 4. 20:45
 14/21 anonim ***** válasza:

Én mindig magándokihoz járok. Gyorsabb, kényelmesebb, kövezzenek meg érte.

Pont múlt héten volt szerencsém(?) újra megtapasztalni az állami ellátás varázsát, ami csak még jobban megerősített ebben. Húgomat ellökték és leesett a lépcsőn a suliban. Szerencsére komoly baja nem lett "csak" elájult meg egy kis agyrázkódás. De természetesen hívtak hozzá mentőt én meg bementem vele a kórházba. Délelőtt fél 10re értünk oda, délután 3ig megjártunk 3 különböző osztályt ahol papírok írogatásán kívül semmi érdemleges nem történt, fél 5re kapott ágyat. Másnap reggel 7kor kiültették a folyosóra, mert másnak kell az ágy. Onnan vitték vizsgálatokra, este haza kellett vinnem, de papíron ő továbbra is bent feküdt. Reggel fél 7re visszarendelték, ott ült egész nap, ágy természetesen nem volt és csak délután vitték el egy vizsgálatra...

Most komolyan kinek hiányzik ez? Persze ez nem az ott dolgozók hibája, eü.ben dolgozom, pontosan tudom hogy a legtöbben kénytelenek erőn felül teljesíteni, hogy legalább ennyire döcögjön az egész.

Szóval eszem ágában sem lenne bárkinek, pláne egy szerettemnek, azt mondani hogy ne menjen magánrendelésre.

Csak lassan oda vezet ez, hogy már a magán rendelés sem föltétlen gyorsabb. A fogorvosomhoz pl annyian járnak, hogy akár 1-2 hónap múlva van csak időpont. :(

2014. okt. 4. 22:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Mi már jártunk pórul többször is, így vanár "bejáratott" nőgyógyászom, fül-orr-gégészünk, bőrgyógyászunk, radiológusunk, endokrinológusunk. Ha olyan területre tévedünk, ahol még nincs tapasztalatunk és nem hosszú a várólista, akkor elmegyunk sztk-bár. Urológust például találtunk nagyon jót sztk alapon. Ebből soha nem volt gond. Amikor rosszul ment a szekér, akkor sem volt vita belőle, hogy nem vagyok hajlandó sztk-s nőgyógyászhoz járni. De én sem szóltam, amiért elment már a harmadik bőrgyógyászhoz a férjem, mert senki nem tudott segíteni neki. Számunkra a megfelelő orvosi ellátás az alapszükséglet része.
2014. okt. 4. 22:14
 16/21 omba ***** válasza:
63%
Egy házasságba nemigen fér bele, hogy az egyik "megszabjon" valamit a másiknak.... ez valami PÁR-kapcsolat.
2014. okt. 5. 00:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Semennyire. Ha magánhoz akar menni, menjen.
2014. okt. 5. 08:24
 18/21 anonim ***** válasza:
32%

milyen érdekes, itt mindig mindenki magándokihoz jár, mégis tele van az sztk állandóan...

el foglak keseríteni benneteket, lehet, semmivel sem alaposabb a magánrendelés. Ugyanaz az orvos pont ugyanannyit tud, és pont ugyanannyit tesz a betegért, akárhol rendel...

2014. okt. 5. 10:48
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
ez lehet utolso, de itt te valasztod meg, h kihez mesz. ha olyanhoz mesz aki le se szrja.a.betegeit, akkor valthatsz, mig az sztkban nem. amugy meg ha megnezed nem eppen a kereso lakossaggal van tele az sztk, hanem 70+os nenikkel.
2014. okt. 5. 11:05
 20/21 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy ugyanaz a doki.vizsgál, állít fel diagnózist, de nekem rohadtul nem mindegy, hogy mennyit várok, hogy munkaidoben kell.mennem vagy azon kívül, és hogy hogyan szól hozzám. Pl.egy kenyesebb vizsgálatnál nem mindegy, hogy óvatos vagy sem. De pl nálunk nincs az sztkban egyetlen normális fül-orr-gégész sem. 50 km-ről jár ide rendelni egy magándoki. Nekünk nagyobb kiadás lenne elmenni oda sztkba, többe kerülne a benzin.
2014. okt. 5. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!