Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti képesek vagytok titkolózni a férjetek előtt, ha valami örömhíretek van? Mi volt a legjobban titkolt dolgotok előtte?
Nemrég kaptam fizetésemelést, és azonnal írtam neki, aztán pl. amikor terhes lettem, arról is azonnal küldtem képet. De a legapróbb dolgokat is azonnal tudatnom kell vele (pl. vettem egy nagyon jó körömlakkot).
Őt ez nem zavarja, és ő is ezt csinálja velem, de engem zavar, hogy nem tudom estig megtartani az örömhíreket, míg találkozunk...:)
Ti hogy vagytok ezzel?
Sem jó, sem rossz dolgokban nem akarok előtte titkolózni. A képesség megvan bennem, de a férjem előtt miért kéne?
De kérdező, könyörgöm, azt ne mondd, hogy a kedves párod elalél tőle, hogy vettél egy tök jó körömlakkot. :D Nőként nevetnem kell ilyenen. Biztos ujjongva ugrál a munkahelyén: "Juhé, szuper, zseniális! Alig várom, hogy a kollégáimmal is közölhessem, drágám!"
Fárasztó lehetsz. :D
Ha neked ezt jelenti a titkolózás, hogy nem osztok meg minden csip csup apróságot azonnal... akkor igen, képes vagyok rá.
Nem szoktam banális dolgokkal hívogatni, és még a munkahelyi sikerek is ráérnek estig. Már csak azért is, mert egyikünk se telefonálgatni jár dolgozni.
Én inkább személyesen szeretem közölni a jó híreket. A körömlakkvásárlást vagy hasonlót meg megemlítem, ha nem felejtem el, de emiatt tuti nem hívnám fel a páromat.
Mondjuk én eleve nem szeretek sem telefonálgatni, sem sms-ezni, csak akkor teszem, ha tényleg van mondanivalóm.
5: jól van, jól van.:) Még él a kezdeti lelkesedés mindkettőnkben, még csak 3 éve gyűrjük egymást:)
És igen, azt jelenti, hogy minden csip-csup dolgot nem osztotok meg (pl. terhesség, fizetésemelés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!