Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem másba lett szerelmes. Volt valaki hasonló helyzetben? Megoldódott?
7 év házasság van mögöttünk, és 3 gyönyörű kislányunk van.
3 hónapja kezdtem el gyanakodni egy kollégájára, de megnyugtatott. Két hete összefutottam itthon egy telefon előfizetéssel, (amiről nem tudtam) majd másnap belenéztem a táskájába, ahol szerelmes verseket találtam amit neki írt még két hónapja. Rákérdeztem, azt mondja, nem történt köztük semmi, és Ő is le akarja küzdeni ezt az érzést. Nem tudom, mit higgyek? Az iránta lévő érzéseim, a bizalmam eléggé megrendült.
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
Megoldjuk...
Igen
Sikerül megoldanunk. Lassan egy év telt el, ami nem volt könnyű... A feleségem nem nagyon szeretne megnyílni felém, vagy egyáltalán beszélni erről az egészről. Egyszer azt mondta, hogy saját maga felé elszámolnia sem egyszerű, nemhogy felém. Sok-sok dolog hiányzik még a kapcsolatunkból, de az Ő részéről is érzem, hogy tenni akar érte / értünk.
A feleséged egy büdős Q.
Pont.
Na, kérdező? Még mindig őt véded?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!