Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem másba lett szerelmes. Volt valaki hasonló helyzetben? Megoldódott?
7 év házasság van mögöttünk, és 3 gyönyörű kislányunk van.
3 hónapja kezdtem el gyanakodni egy kollégájára, de megnyugtatott. Két hete összefutottam itthon egy telefon előfizetéssel, (amiről nem tudtam) majd másnap belenéztem a táskájába, ahol szerelmes verseket találtam amit neki írt még két hónapja. Rákérdeztem, azt mondja, nem történt köztük semmi, és Ő is le akarja küzdeni ezt az érzést. Nem tudom, mit higgyek? Az iránta lévő érzéseim, a bizalmam eléggé megrendült.
Nálunk ugyan ez volt és sajnos igazat kell adjak az 5-ös válaszolónak.
Nekem se tetszett a viselkedése, fura volt, de azt hittem, valami más oka van, mert ráfogta, h jaj bent a munkahelyén meg bla bla bla
Én hülye elhittem mindent, még aggódtam is, eszembe se jutott volna gyanakodni, h van neki valaki.
Aztán megbukott a dolog.
Persze tök egyértelmű volt a szituáció, én mégis hittem neki, hinni akartam, h nincs baj, ő nem olyan biztosan.
Aztán végül megkérdőjelezhetetlenül bukott.
Ma már csak nevetek rajta, h bevettem, h hónapokig nem volt semmi közöttük, ők csak beszélgettek meg sétáltak.
Nem is értem, h lehetett ennyire lent a rostély.
Egyébként mikor gyanakodtam már javában együtt volt a másikkal.......
Minek tartana dugi telefont egy nem komoly viszony miatt?
És még be is vallotta, h szerelmes...
Jó reggelt!
Az az én nagy problémám, hogy romantikus vagyok :)
Természetesen megy nálunk is a napi hajtás, a taposómalom, a napi rutin. Mindig azon voltam, hogy érezze azt, a sok munka mellett mindig is Ő és a gyerekek a legfontosabbak számomra. Szerveztem egyedül vagy közösen hétvégi programokat, (pl. elég szerintem az is, ha elmegyünk sétálni az erdőbe a gyerekek pedig szedik a makkot, gesztenyét stb.) Mindig azt hangoztattam, hogy a Nőt nem csak meghódítani, megtartani is meg kell tudni. Virágot nem veszek nőnapra :) (mindenki akkor vesz) viszont veszek hétfőn ha rossz az idő, mert rossz az idő, csütörtökön mert süt a nap vagy csak rá gondoltam. Szóval ez nincs alkalomhoz kötve. Néha-néha hazaállítottam egy-egy szál virággal.
Ajándék: sétálunk, ránéz a kirakatban, felsóhajt -Hú de szép, de tetszik. -megjegyzem magamnak. Nem probléma soha, hogy mit adjak neki, mert tudom mit szeretne... Persze a szokásos szülinap, névnap, karácsony az mindenkinél van. Meg szoktam lepni csak úgy. pl. beszéltünk telefonon, mondta, hogy mennyire szeretne egy "kártyatartót" mert szanaszéjjel vannak a bank kártya, Dm kártya, Decathlon kártya stb. -jó utánanézünk mondtam neki. (Aznap pont nyertem :) egy kis pénzt /Szerencsejáték Zrt/) gondoltam megengedhetem magamnak, meglepem. Gyönyörű, vörös bőr kártyatartó. Hazamentem, Ő pedig le boltba. Gyorsan ajándék elő, (becsomagoltam addigra) gondoltam elrejtem. Írtam hozzá három kis papírt, amikor egyik a másikra mutat, az utolsó a rejtekhelyre. Olyan jól választottam meg a helyét az ajándékának, hogy oda volt neki eldugva (pulóverek alatt) egy telefon előfizetés...
Szóval ajándékok mindig voltak, soha nem féltem elmondani neki, mennyire szeretem. Azóta gondoltam rá, hogy lehet ez a baja :) nem járok el kocsmázni, nem üvöltözöm vele, nem iszom, nem dohányzom, nem alázom meg, soha meg nem ütöttem. Helyette romantikus voltam, (virágok, ajándékok, kisebb meglepetések) lóvét otthon letettem (közös kassza, mert ő kevesebbet is keres) gyerekekre figyeltem, házimunkába besegítettem (rájöttem, hogy porszívózni, mosogatni a legjobb dolog, mert közben nyugisan lehet gondolkodni bármiről. Vasalni nehéz... főleg a lányok cuccait, van olyan ami nem is megy :) azt félreteszem. Persze ez nem annyira jellemző, hogy mindig vasalnék. Ha látom, hogy fáradt, hogy sok van még, hogy kivan, akkor szólok neki, hogy cseréljünk - pihenj egy kicsit)
Munkában próbáltam megtalálni az arany középutat, mert több helyen is melózok egyszerre. (van fix és van az, ahol én osztom be az időmet. Így egész jól is tudok keresni, ha belehúzok)
Szex? Nehéz egy kérdés. Szerintem ő gyönyörű, (természetesen kellőképpen elfogult vagyok, /csinos/) de nem kívánja. Lehet a 3 gyermek az oka, és a biológiai órája máshogy ketyeg? (34 éves) Szóval havonta 1x. Én persze többször szeretném, de nem akarom ráerőszakolni ezt. Többször is beszélgettünk erről, Ő nem kívánja és kész. (egyszer azt hittem bennem a hiba... :) utánaolvastam, hogyan dobjuk fel az estét. Lassan továbbképeztem magam :) amikor összejött az az alkalom, fantasztikus volt. Tudom, mi az, amibe nem menne bele, tudom, hogy kis lépésekkel kell haladni, van amikor nem is lehet egyből naggyal) Ő sokkal konzervatívabb ezen a téren.
Ölelések, puszik odabújás nálam jelentkeznek inkább mint igény... Én adok, én bújuk....
Sajna nálam a nyitott házasság nem menne.
Jól van, megvolt a tegnapi nap kamu kérdése is.
Most világosítanak fel, h valszeg kb 1000% az esélye, h meg is csalt, erre te derűsen ecseteled, h jaj milyen jó, minden második mondat végén ":)".
Pezsgőt nem bontasz?
Ami gyanakvásra ad okot főleg, az az előfizetéses dolog.
Tilosban járó elégeti a szerződést, a postai levelezést meg tiltatja, h ne legyen semmi nyoma....
Arról nem is beszélve, h totál nőies az egész.....
17#
Sajna ez van amit leírtam és én örülnék a legjobban, ha csak kitaláció lenne az egész. De nem vagyok egy ilyen szórakozós típus, van épp elég más dolgom.
Telefon előfizetésen a szerződést értem. Azt találtam meg. Szerintem feltöltős a cucc, amúgy Domino quick...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!