Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulreagalom es nincs igazam ugye?
En nem ertem a problemadat. Ugy sem lehet veletek, mert kulfoldon van, akkor meg mi a fenenek uljon otthon????
Mia az hogy "nemetbe"?
9-est nem értem. Miért esik rosszul a férjnek, ha elmész a barátnőiddel, meg vacsorázni? Mit kell körbezsarolni egymást? Egymás nélkül levegőt sem lehet venni?
Hogy kint eljár esténként programokra a férjed "nemetbe", azzal se értem, mi a baj.
Láttam már pár ilyet, hogy a feleségnek megszűnik az élete, se barátja se senkije, otthon "szenved" látványosan a gyerekkel, utálja a férjet, amiért az időnként iszik egy sört a haverokkal, de őt nem lehet rávenni, hogy kimozduljon, mindenért a férjet hibáztatja.
A férjed dolgozik, örülj neki, hogy csak fél évig, és hadd ne kelljen már azt mondania a kollégáknak, hogy "nem megyek veletek, mert otthon ül a feleségem Magyarországon". Vagy magyarba.
Légy őszinte magadhoz: most az zavar, h kevesebbet skypoltok, vagy az, h jól érzi magát?
Legyél óvatos, figyelj arra, h ne menj át sárkányba :( Olyan ritka az, mikor az embernek van szabadideje a munkán kívül, és nem csak ágyba beesni és aludni van ideje, ráadásul jó a társaság, szórakoznak, jól érzi magát. Hadd érezze jól magát. És ha tényleg csak heti 3 alkalom, az sztem egyáltalán nem sok, mi mást csinálna? Hazamenne és kuksolna skype előtt, h mikor érsz rá fellépni, tökre befordulna fél év alatt, gondolj bele zéró szociális élet egy idegen országban...
30N (korábban én is hajlamos voltam a sárkányosodásra, úgy érzem fejlődőképes vagyok, legyél Te is az. :)
Tipikus magyar mentalitás: dögöljön meg a másik tehene is. Neked itthon nincs társaságod, érezze ő is ott magányosan magát.
Vigyázz, mert ilyenekkel nagyon alá lehet ásni a házasságot! Koncentrálj arra, hogy neked legyen társaságod, ne arra, hogy neki ne legyen ott kint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!