Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én itthon várom erre ő inni megy?!?
"Lehet hogy nekem is meg kéne csalnom hogy megbecsüljön:(( "
Ööö...és attól hogy megcsalod, miért is fog megbecsülni?
Amúgy abba gondolj bele, hogy képes lennél egy alkoholistának gyereket szülni? Úgy nézd, hogy ha iszik, eleinte még vicces, majd később egyre agresszívebb és erőszakosabb lesz, és elég szar dolog alkoholista szülő mellett felnőni, tönkreteszed magad is, és tönkreteszed a gyereked életét.
Addig hagyd ott míg nem késő.
Hány évesek vagytok? Mióta iszik a férjed? Van gyerek? Ha nincs, ne is szülj ilyen embernek....
Tudom milyen érzés mikor alkoholista a szeretted. Nekem apukám volt iszákos, én dugdostam előle a pálinkás üveget, a pénzt, és mindig jól leugattam. Az unokája születése óta jobb, kb 1-2x ivott a másfél év alatt..... De nem jó így felnőni.....
Érdekes, egy másik kérdésnél meg azt írtad, hogy apád volt a legjobb ember a világon...
idézlek:
Szia :) nevű felhasználó válasza:
"...nekem Édesapám volt a legjobb ember akit ismertem, mindennél jobban szeretett, és ez kölcsönös:)"
Alkoholista mindig alkoholista marad :(
Szerintem mérlegeld a kapcsolatotokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!