Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ismertek olyan nőt/férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan nőt/férfit, aki szaboltálta valamilyen módon a védekezési módszert, hogy babájuk lehessen a párja tudta nélkül? Mi lett a vége? Hogyan alakult az életük?

Figyelt kérdés
Csak egy itteni kérdés alapján felvetődött bennem, és érdekelne, hogy egy ilyen helyzetnek lehet-e egyáltalán jó vége (én nem hiszem, hogy lehet).

2014. szept. 25. 11:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Egy kolléganőm. 36 éves volt, nem akart tovább várni 3 év együttélés után.

A párja elhagyta, egyedül neveli a gyereket, már 5 éves. Nem bánta meg. Tudta, hogy benne van a pakliban, de nem akarta gyerek nélkül leélni az életét.

2014. szept. 25. 12:13
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Ismerek egy part, volt egy kislanyuk, apuka nem akart tobbet, de anyuka kiszurta az ovszert, amit buszken meselt a munkahelyen. Aztan anyuka akart meg egy babat, apuka nem, igy anyuka ismet kiszurta az ovszert es lett harmadik baba. Azt nem tudom, hogy milyen a hazassaguk, de nem lehet valami jo, ugyanis a csaj csalta a ferjet.
2014. szept. 25. 12:14
 13/22 anonim ***** válasza:
64%
Igen. "Szünetet" tartottak, közbe néha ossze jártak -egy ilyen utan véletlenül terhes lett a lany. Összeházasodtak. A no akart megegy gyereket, a pasi nem. Véletlenül megint terhes lett a no. Mondjuk a pasi orrba szájba csalja a not, aki a külvilág fele a boldog feleséget alakítja..... Mar tizeneve házasok.,
2014. szept. 25. 12:23
 14/22 anonim ***** válasza:
70%

Igen, kèt ilyet is ismerek - ill. az egyik nem közvetlen "szabotàlta", hanem nem vèdekeztek (megszakìtàs).

Mèg együtt vannak, a sràc egyik esetben sem szeretett volna gyereket (persze akkor neki is kellett volna vèdekeznie ugye). Sokat veszekednek, az egyik pàr a szülöknèl èl. A lànyok elötte nem dolgoztak, nincs vègzettsègük, ill. csak pàr hetes-hònapos szezonmunkàjuk Volt.

2014. szept. 25. 12:39
 15/22 anonim ***** válasza:
56%
Aztan mi nem volt hasznos a válaszomon?
2014. szept. 25. 12:48
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

Egyik ismerős összejött egy hölgyikével. A lány váltig állította, hogy nem tud teherbe esni, ha babát akarna, akkor hormont kéne szednie, ezért ne védekezzenek, felesleges.

Mit ad Isten, a szuperspermák elsőre megtermékenyítették a meddő lányt, aki természetesen meg akarja tartani a "csoda módjára" megfogant kicsit.

Az egész baráti kör ezen röhög, hogy ezt a szakállas trükköt benyalta.

2014. szept. 25. 12:51
 17/22 anonim ***** válasza:
79%

Kiskeresetű, ám dekoratív titkárnőcske és jól menő, gazdag vállalkozó. Részegen összemelegedtek, reggel a nő kibökte, hogy nem szed gyógyszert. A pasi szerzett neki esemény utáni tablettát - de uram fia, a nő mégis terhes lett, hogy mik vannak?!

Így hát a pasinak lett egy dögös, ám csekély értelmű felesége, akivel meg tud jelenni a nyilvánosság előtt, a nőnek van egy kényelmes, jómódú élete és már 2 kisgyereke, meg egy bunkó, folyton rohanó férje, aki úgy beszél vele, mint más a kutyával...

2014. szept. 25. 12:57
 18/22 A kérdező kommentje:
Van egy lepontozó ember, aki a családi kapcsolatok topicban pontozgat, biztos unatkozik. Én mindenkinek nyomtam a zöld kezet!
2014. szept. 25. 16:12
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Akinél bébiszitter vagyok.

- Timi gyereket akart, Robi pedig várni, Timi miatt (túl fiatalnak, "gyerekesnek" látta egy babához)

- a csaj "szedte a fogamzásgátlót" - legalábbis azt hazudta -, terhes maradt

- aztán elmondta Robinak, aki azonnal ott hagyta

- Timinél van a kisfiú, akit amúgy Robi is imád, viszi-hozza, nincs külön láthatás, amikor ráér, szeretné, viheti (a költségeket is közösen állják)

Egyébként totál megértem Robit, mert Timi (26) néha tényleg rém gyerekes és logikátlan, nem egyszer nekem kell elmagyarázni dolgokat.

2014. szept. 25. 16:56
 20/22 anonim ***** válasza:
82%
Gyereket csak közös döntéssel, közös felelősséggel szabadba vállalni. Nem elég hozzá egyik fél akarata. Persze a gyakorlatban sajnos sokszor elég a nőé, de gyakran nincs jó vége hosszútávon. Ha "becsúszik" akkor jön a dilemma, mi lenne jobb. De azt is az adott 2 embernek közösen kellene eldönteni, nem csak az egyiknek. Én nem hiszek abban, hogy ami "erőszak" által van kicsikarva, az jó lehet egy életen át. Persze van amikor jól sül el a dolog, sok mindentől függ ez.
2014. szept. 25. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!