Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nalatok is van ilyen felallas a
hazassagotokban/kapcsolatotokban? Mi a velemenyetek?
Nem, hiába hiszed azt, nem akar babát. Nem akarja a családosdit, valószínűleg az esküvőt sem akarta, csak abba még belement, mert az azért annyira nem drasztikus életstílus váltást megkövetelő dolog, de egy gyerek...
2014. szept. 22. 18:20
Ha komolyan mondta volna, hogy egy éven belül akarna gyereket, nem mondaná, hogy zavarja a téma. Azért mondja, mert nem akar, csak beleegyezett, hogy talán akkor békén hagyod ezzel, időt nyer. :)
nekünk anyagiak miatt még nem lehet gyerekünk egyelőre, de párom akár holnap is akarna. Meg is mutatkozik a szemléletén: minden hétköznapi dologról az jut eszébe, hogy majd a mi kisfiunk így és úgy. :) Ez a komoly szándék a gyerekre, nem pedig az, hogy ne emlegesd, meg a kocsimánia...
2014. szept. 22. 18:22
13/16 A kérdező kommentje:
Ha nem akarna gyerekwt akkor minek nezne csaladi autot es olyan hazakat amiben a tervezett gyerekeknek sajat szobaja van. Raadasul olyat o is szokott hogy majd a lanyunk igy megnugy stb. Beszelgetink rola ea teman van. Csak en allandoan errol beszelek abban a 2 ora hosszaban amit alvas elott egyutt vagyunk. Azért sokkal reszletesebb a tema mint itt kiveszitek.csak az hogy en nem mondom neki ha epp eleg volt a kocsinezegetesbol. Foleg hogy van. De mondjuk en tobbet beszelek alapbol es a igy a baba tema is tobbet van fent mint az o temai.bocs a hibákért telefonrol irok.
14/16 A kérdező kommentje:
Kul nem tudom a ti parotok hany eves mert mi meg fiatalok vagyunk es egy kicsit ez ia benne van. De 7 evvel idosebb batyamnak meg noje sincs de aztem mar a gyereke nevet is tudja. Meg folyton ezen csamcsog hogy mikor leaz gywreke, ez meg eleg ketsegbeesett. Es barkinek csinalna egyet ahogy amasik batyam is . Nem is szereti a csajt. Nekwm ez a gyerek mania sem tetszik.
Amit nem akarok, hogy valaki folyton emlegessen nekem, azt nem akarom megélni sem, köszönöm.Nézd, Kérdező, én ezt egyszerű szó szerint iskolai példával tudnám neked szemléltetni: van egy nehéz vizsgád, a hideg kiráz, ha róla beszélnek, és ezt emlegetik, ennek ellenére naponta órákat tanulok rá, könyveket veszek hozzá, készülök rá, mert, ha nem tenném, akkor valamit elbuknék. Ezt most vetítsd ki a saját élethelyzetedre, és rögtön megérted a párodat. Még nagyon ne vállaljatok gyereket szerintem.
2014. szept. 22. 19:23
Az a véleményem, hogy ha egy ilyen fontos kérdésről összhangban a másikkal még csak beszélgetni sem tudtok, akkor egy darabig még ne vállaljatok babát. Nem érett meg a kapcsolat (talán ti se) a szülőségre.
Egyéb jó tanács. Semmilyen témával nem nyúzzuk, bombázzuk a férjünket naponta két órát, mert abból csak veszekedés lesz, hisztisnek és unalmasnak tart minket. A férfiak másként működnek, mint mi nők. Inkább keress magadnak egy női társat, akivel a babával kapcsolatos új információidat meg tudod osztani. Pasiknak ilyenről (is!) csak annyit amennyit feltétlenül szükséges!
2014. szept. 23. 15:07
Kapcsolódó kérdések: