Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon legalizálták már a meleg házasságot?
A házasság egy társadalmi szerződés két ember között, hogy a közös utódaikat felneveljék.
mivel egy homoszexuális kapcsolatból nem születhetnek közös utódok, így a melegházasságnak funkciója nincs, hacsak a melegek érzéseit nem nézzük.
Csakhogy a mai magyar társadalom nagyívben leszarja a melegel érzéseit.
Ráadásul mivel az alaptörvényben a házasság kizárólag férfi és nő között köttethet, a melegházassághoz nem elég a törvényhozás, hanem alkotmánymódosítás is kell. Ahhoz meg kétharmados balliberális parlament. Szóval, nem lesz itt melegházasság még jó sokáig.
"Ha egy kecskébe szeret bele valaki, akkor is csak az a lényeg, hogy szerelem?"
Azért két emberi lényt ne hasonlítsunk már haszonállathoz. Nem ugyanaz, a kecske nem mond igent, a kecske nem ír alá papírokat, nem adózik, nem képes nehéz gépeket kezelni, nincs érettségije és az egyetlen vágya, hogy legelőt lásson.
Végülis teljesen jogos, egy egyéb jogaiban teljes körű állampolgár szerelmét a bestialitáshoz hasonlítani.
Ha már túlnépesedés : nem tudom hallotátok-e már hogy a magyar nép kihalóban van ? :)
-legalábbis ha igy folytatja a szaporulatát-
Logikusan belegondolva, ez igy is van : aki többre akarja vinni Magyarországon, vagy bármely olyan országban melyben magyarként született, de kisebbséghez tartozik, az elmegy nyugatra, jobb munkakörülményeket keres és jó fizulehetőséget. Ezek általában ott is maradnak, találnak maguknak egy külföldi párt, és a magyarság továbbvitele itt le is zárult. Lehet majd a gyerek fog tudni pár szót beszélni magyarul, de annak a gyermeke már nem fog :))).
Én Romániában élek, itt is sok magyar házasodik románnal, aminek az lesz a vége hogy a gyerek egy kukkot nem fog tudni magyarul. Nem egy példát tudok erre. Én sajnálom, de ez van.
Magyarországon meg a magyarok (nem egy eset után mondom) hogy nem mernek gyereketvállalni pénz nélkül, ami érthető.
Tehát hol is van a magyar túlszaporulat?
Egész Európában nincs túlszaporulat tudtommal, amitől a Földnek tartania kéne az főképp India, Kina (és a company) meg Amerika, Afrika.
Ennyi.
Kérdező!
Magyarországon éppen népességfogyás van. Továbbá hazánk súly annyira elhanyagolható a világ népességéből hogy nem oszt nem szoroz. Csak Afrikában évente 35-40 millióval nő a népesség. Ha mi, 9,9 milliónyi magyar állampolgár úgy döntenénk, hogy a túlnépesedés miatt mindannyian öngyilkosságot követnénk el akkor is pusztán Afrika lévén 3 hónap múlva ugyanannyi lenni a Föld népességszáma és akkor a világ többi részét nem is néztük. Úgyhogy túlnépesedésre hivatkozni Magyarországon finoman szólva baromság. Továbbá hazánkban a jelentősebb politikai erők közül csak a ballibek (Összefosás) támogatja az azonos neműek házasságát akikkel az ország még rosszabbul járna mint a jelenlegi vezetéssel. Azt meg ne várjátok már el hogy a nép sorsa még sz@rabbul alakuljon csak azért hogy olyan vezetése legyen az országnak amelyik támogatja az azonos neműek házasságát. A normális melegekkel semmi bajom, de azokat elítélem akik a homoszexualitásuk miatt többre tartják magukat. Továbbá azt is megjegyezném hogy mindig ti jöttök azzal hogy tolerancia meg elfogadás, de ti képtelenek vagytok azt elfogadni, hogy egyesek nem imádnak meg támogatnak titeket, legszívesebben fegyvert fognátok mindenki halántékához hogy támogasson meg éljenezzen titeket. Remélem nem fogják legalizálni a meleg házasságot. A házasság egy darab felnőtt férfi és egy darab felnőtt nő köteléke, más nem fér bele.
Miért hiszik azt sokan, hogy a homoszexualitás az emberi faj sajátja?
Szinte minden állatfajnál fellelhető.
Ami nem természetes az a poliészterruha, a pet palack, a pvc és sorolhatnánk...
Aki pedig a magyar népesség csökkenésén aggódik: az nem a homoszexuálisok miatt van, hanem a szar gazdasági helyzet miatt. Mert ha hó elején azt is számolni kell, hogy hány szelet kenyér jut egy napra, ép ember nem vállal gyereket.
Gazdasági fellendülés nélkül nem lesz babyboom. Esetleg vissza lehet hozni a Ratkó korszak specialitását, az abortusztilalmat. Max fellendül az angyalcsináló biznisz, meg tele lesznek az állami nevelőintézetek.
" Miért hiszik azt sokan, hogy a homoszexualitás az emberi faj sajátja?
Szinte minden állatfajnál fellelhető. "
Már vártam mikor fog valaki jönni azzal a szöveggel, hogy az állatoknál is előfordul. Igen, előfordul. Ahogy az is, hogy a legtöbb nőstényállat, elpusztítja a kölykét ha életképtelen vagy a legtöbb hím amikor legyőzi a másik hímet, elpusztítja az összes kölykét, és saját kölyköket nemz a fajfenntartás érdekében. Az állatoknál ez is természetes viselkedés, de most hogy jönne az, ha egy gyerekgyilkos nő azt mondaná a bíróságon, hogy
- De kérem tisztelt bíróság! Én csak az életképtelen gyermekemet fojtottam meg, végül is " Szinte minden állatfajnál fellelhető"...
Igen, a homoszexualitás is fellelhető, de mi nem állatfajok vagyunk, hanem emberek. Ahogy korábban írta valaki, ez nem természetes.
(mondom úgy, hogy semmi bajom velük, mert személy szerint engem nem érdekel senkinek a nemi hovatartozása)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!