Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon legalizálták már a meleg házasságot?
Sajnálom de nem ilyen egyszerű! :/ :)
Ha nem akarod, hogy bántsanak, csináld titokban, vagy olyan környezetben ahol toleránsabbak az emberek! :)
Nem azt mondtam h meleg lesz a gyerek mert melegeket lát!!!
De van egy "norma" amiben nevelni kell őket... Így is sok olyan "furcsaságot" látnak amit nem tudnak felfogni...
#9, ez tény. Egyet értek, gyerekeknek ehhez semmi köze.
Nekem van két gyerekem, és meleg vagyok. Még elég picikét, de ismerik a barátomat, ő is az apukájuk, akárcsak én. Soha nem érintkezünk a gyerekek jelenlétében, de tudniuk kell kezdettől fogva, hogy mi a szitu.
#15ös: ha minden meleg így csinálná már elfogadott volna titeket a társadalom!
Mint írtam már, nekem van meleg haverom, nincs bajom velük, csak ne a gyerekem előtt, mert az nyomot hagy, az tuti!!!
De, a homoszexualitás különbözik a heteroszexualitástól. Sok mindenben.
Az élet úgy alakult ki, hogy pl. az emlősöknél két különböző nemű egyed kell, hogy utód szülessen.
A természet szerint amelyik a saját neméhez vonzódik, kihal. Ilyen egyszerű.
A homoszexualitás nem természetes, vagyis az, mert a természet hozta létre de nem előnyös mutáció, ezért zsákutca. Ennyi.
Az, hogy manapság jobban tolerálják, elfogadják csak egy társadalmi hatás, azzal én sem értek egyet, hogy meg kell billogozni a homoszexuálisokat, mert azért van egyfajta társadalmi intelligencia is, de ne akarjuk megmagyarázni, hogy "természetes" mert nem az.
#14: "De van egy "norma" amiben nevelni kell őket... Így is sok olyan "furcsaságot" látnak amit nem tudnak felfogni..."
El kell nekik magyarázni szépen, és akkor fel tudják fogni. Mint például a fogmosást, a matekot meg a vécébe pisilést. Azt se tudja alapból a gyerek, de megmagyarázod neki, és akkor tudja.
A gyerekek mindent fel tudnak ám fogni, ha értelmesen és egyszerűen elmagyarázod nekik, ugyanis nincsenek a megértést gátló korlátolt prekoncepcióik, mint a hülye felnőtteknek.
Lássunk egy példát:
Így csinálod te:
- Apúúúúúúú! Apúúúú, a két bácsiiii ott miééééé puszilkodiiiiiik???
Erre te:
- Há me izéé... Semmiééé, kisfijam, ne nézzé oda! Nincs ott semmi! MOCS-KOS B..IIIIIK! MOCS-KOS B..IIIIIK!
Gyerek:
- (WTF?!) (Aha, ha ilyet látok, akkor ne gondolkodjak, csak üvöltsek kidagadó nyaki erekkel. Megjegyeztem. Ha majd olyan szép nagy, erős és okos leszek, mint Apa, így fogok tenni.)
Ezzel szemben így is lehetne csinálni:
- Apúúúúúúú! Apúúúú, a két bácsiiii ott miééééé puszilkodiiiiiik???
- Azért kisfiam, mert szeretik egymást. Általában egy bácsi meg egy néni szokta szeretni egymást, de ritkábban van olyan is, hogy két bácsi, vagy két néni szereti egymást.
Gyerek:
- Aha... De apaaaaa, veszeeeel nekem vattacukrot ott a saroknáááál?
- Igen, Ödönke.
Így van kedves utolsó el lehet magyarázni szépen, de ne... Akkor se...
Vagy nem tudom... Nekem nem gáz... De a gyerek gyerek, ne előtte!!!
Lehet hogy tulnepesedes van, de MO-n meg nepesseg fogyas.
A vilag amugy is el van mar korcsosulva elegge, nem kell ratenni meg 1 lapattal.
#18: 'de ne akarjuk megmagyarázni, hogy "természetes" mert nem az.'
Senki nem megmagyarázni akarja, de ha már valaki így született, had éljem normális életet, amilyent akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!