Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok ha ez derülne ki a házastársatokról?
11: ezek szerint nálatok szóba sem jöhetne egy esetleges videófelvétel kettőtökről, hogy feldobjátok kicsit a szexuális életeteket. Csak és kizárólag ágyban, párnák közt, mint a mesében. Ja, én balga, hát persze! Hisz nálatok nincs szükség arra, hogy feldobjátok, mert tökéletes, és az is marad. :)
Kérdező: kár pereskedni, és foglalkozni is vele. Megtörtént, ez van, minden csoda 3 napig tart, majd elfelejtik. Én nem tartom (más válaszolókkal ellentétben) bűnnek és elfogadhatatlan dolognak az ilyesmit, rólam is készült már itthon szexvideó és kép, ebben 2014-ben már semmi extra nincs, egy mobillal is HD képet tud készíteni az ember, és sokan meg is teszik (gondoljunk a hollywoodi celebek nemrég kiszivárgott képeire). Ott is nagyjából 3 napig cikkeztek róluk, azóta semmi hírt nem hallottam ezzel kapcsolatban. Egy "átlagembernél" még ennyit sem fognak vele foglalkozni, és kétlem, hogy egyszer valaki a gyerekeitek arcába dörgöli az apja 20-25 évvel korábbi felvételeit.
ohh 17-es...
durva hogy szadomazózni, análozni, videózni, swingerezni kell, hogy ne legyen totál dögunalom a szex otthon... Erre nem lennék büszke, sőt normálisnak se mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!