Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hogy reagálnátok ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok ha ez derülne ki a házastársatokról?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha egy ismerősötök hívná fel a figyelmeteket arra, hogy a férjetekeről/feleségetekről egy házi szexvideó terjeng az interneten amin az exével látható. A videó nyilván évekkel ezelőtt készült, akkor még nem is ismertétek egymást. A párotok nem tudja, hogy hogyan került fel a netre.
2014. szept. 14. 11:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%
Ami az internetre felkerül az fen is marad, szóval töröltein mégis hogyan, majd 20 év múlva szégyenkezhetnek a gyereki miatta. Ennél különb férjem van, így nem fordulhat elő, de még váláson is elgondolkoznék.
2014. szept. 14. 12:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Pff. Az ciki lenne.
2014. szept. 14. 14:22
 13/21 anonim ***** válasza:
21%

11: ezek szerint nálatok szóba sem jöhetne egy esetleges videófelvétel kettőtökről, hogy feldobjátok kicsit a szexuális életeteket. Csak és kizárólag ágyban, párnák közt, mint a mesében. Ja, én balga, hát persze! Hisz nálatok nincs szükség arra, hogy feldobjátok, mert tökéletes, és az is marad. :)

Kérdező: kár pereskedni, és foglalkozni is vele. Megtörtént, ez van, minden csoda 3 napig tart, majd elfelejtik. Én nem tartom (más válaszolókkal ellentétben) bűnnek és elfogadhatatlan dolognak az ilyesmit, rólam is készült már itthon szexvideó és kép, ebben 2014-ben már semmi extra nincs, egy mobillal is HD képet tud készíteni az ember, és sokan meg is teszik (gondoljunk a hollywoodi celebek nemrég kiszivárgott képeire). Ott is nagyjából 3 napig cikkeztek róluk, azóta semmi hírt nem hallottam ezzel kapcsolatban. Egy "átlagembernél" még ennyit sem fognak vele foglalkozni, és kétlem, hogy egyszer valaki a gyerekeitek arcába dörgöli az apja 20-25 évvel korábbi felvételeit.

2014. szept. 14. 14:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
13. Miert gondolod hogy aki nem videozik unalmas eletu? Vannak munkakorok amivel ossze sem ferne ha kiderul. Volt par eve egy tanar akirol kiderult a tv- ben is volt, meg a rendorsegnel sem turik az ilyen kikerult vidiket.
2014. szept. 14. 14:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék mivel őszinte a kapcsolatunk, valamint a páromnak is olyan munkahelye van ahol nem tűrnék az ilyen videókat.
2014. szept. 14. 15:06
 16/21 anonim ***** válasza:
44%
Nem sok közöm van a férjem múltjához.
2014. szept. 14. 15:43
 17/21 anonim ***** válasza:
14: azért, mert az otthoni szexvideó készítés pont olyan semmiség, ami mégis sokat dobhat a kapcsolaton, mint pl. az anális szex, a sado-mazo, a nyilvános helyen való szex, a swinger club, stb. És ha valaki az egyiket elítéli, általában a többit is. Az otthoni, egyszerű, kiszámítható szexbe pedig - szerintem legalábbis - nagyon hamar bele lehet unni.
2014. szept. 14. 18:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Persze valakinek belefér de pl.én nem tenném a munkámat kockára egy videóért.
2014. szept. 14. 18:07
 19/21 anonim ***** válasza:
56%

ohh 17-es...

durva hogy szadomazózni, análozni, videózni, swingerezni kell, hogy ne legyen totál dögunalom a szex otthon... Erre nem lennék büszke, sőt normálisnak se mondanám.

2014. szept. 14. 18:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Van, akinek az igényei közt szerepelnek ezek. Az enyémek közt igen, így ezek nélkül unalmasnak érezném a szexuális életem. Nem gondolom, hogy lenne mit szégyellnem, azt meg pláne, hogy ne lennék normális... Sőt.
2014. szept. 14. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!