Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a szüleimnek? Tényleg gyomorforgató az egész?
Nem értem az embereket...Egyre inkább szokás manapság elfogadni a "másságot",szakállas sellőtranszi a dalfesztivál első helyezettje,minden,ami aberráció,már szinte divatos,erre meg így leszóljátok őket azért,mert rokonok?Oké,lehet,hogy vérfertőzés(is lehet),meg mondjuk én se vállalnám be a gyereket így,de hát ha ők ezt elfogadják...majd keres spermadonort,vagy béranyát,agy mindkettőt a páros,aztán nevelik azokat,mint sajátot.Vagy nem tudom.És oké,hogy a történelemben volt példa jó pár őrültre,meg fogyatékosra ilyen testvér,meg unokatestvér házasság során,de ez inkább már akkor jelentkezett,amikor keresztbe-kasul nyomták,és már nem csak simán ilyen ágról,hanem olyanról,meg még amolyanról is rokonok voltak.Na mind1,akkor se értem,ezen mit vannak úgy kiakadva,hogy unokatestvérek házasodni akarnak.Ha a melegházasság engedélyezett,már azt se tartanám undorítónak,ha valaki állattal akarna egybekelni..pláne,ha utódot se akarnak túlzottan.
Egy szó,mint száz,én elfogadnám,bár az utódnemzést nem támogatnám.
Mai világban ez már csak annyit jelent, hogy komolyabban kell venni a génvizsgálatokat, mint egy átlag párnál.
Égy ugy tudom kell valami hatósági engedély is és ha ez a kettő megvan akkor jónapot, mehet orrba-szájba és máshová is.
Utóbbival pl. pont ezt vizsgálják,(mármint a hatósági engedélyel) hogy volt e korábban hasonló a családban, s ha igen akkor emiatt mérlegelnek, engedélyezzék e...
Amugy meg hülyeség ezt így túlreagálni, főleg kivülállóknak. Nincs elég saját problámátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!