Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert jon elo egyes emberekbol az irigyseg ha valakinek gazdag parja van?
Nem vagyunk egyformák, így kizárólag a saját nevemben beszélhetek.
Soha, senkire nem vagyok irigy. Mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb. Az pedig tudvalevő, hogy a pénz ellenére is vannak problémák mindig mindenhol, csak más jellegűek. Tehát soha, senki életében nem vájkálok, nem irigykedem. Foglalkozok a magam dolgával, ugyanis az tartozik rám.
Viszont.
Ha az itteni kérdésekből és válaszokból indulok ki, amikor a Pl. gazdag pasiba beleszerető nő kérdez és irigységgel vádolja a válaszadókat, nem látom a miértet.
Sok esetben a külső szemlélőnek egyértelmű a helyzet. A kérdező stílusából, hozzáállásából, gondolataiból egyértelműen lejön, hogy a fene nagy szerelem, és a várt haszon köszönőviszonyban sincsenek egymással.
Szerintem tehát ez nem irigység, hanem a viselkedés alapján kialakult vélemény.
Nagyon irigyek az emberek, főleg ezen az oldalon, ahol a legtöbb anyukának az a legnagyobb dolga, hogy a férjét hogy fejje meg a lehető legjobban a váláskor.
Szeretem ezt a kategóriát, egyfajta görbe tükör a mai középkorúak és fiatalok felé.
Volt egy kérdés tegnap, hogy te mennyiből élsz meg pesten, a pároddal.
Mindenki leírta, ő hogy él mennyiből, és mikor én odaírtam, hogy vállalkozó létemre többet engedhetek meg magamnak, más az életvitelem, egyből megjelentek a kötekedő emberek.
Nem is válaszoltak a kérdésre, csak kötekedni tudtak.
Szóval azt vettem észre, az emberekből sugárzik az irigység, főleg ha egy jóval tehetősebbet lát, az én párom is megkapta emiatt, pár ismerősömtől, hogy biztos a lové miatt van velem.
nekem gazdag a párom és még 1 ft-t is sajnál tőlem.
lehet hát irígykedni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!