Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megszokni azt hogy a feleségemet körbe rajongják a munkahelyén a férfiak?
Új munkahelyet lett 1 hónapja! Naponta 1 férfi biztos bejelöli akit szinte nem is ismerünk.
Irkálnak neki, és hallottam olyasmit a főnöknek a fiától is hogy nagyon sokan érdeklődnek felőle, szám szerint kb 4-5 ember biztosan!
Van ott házas, elvált, elválni készülő, egyedülálló, fiatal és minden féle!
Nagyon félek is hogy el hagy! Kihívó ruhákba nem jár, mert a munkatársai esetenként farmer rövid nadrágba is mennek, de ő inkább térdnadrágba jár.
Többen is kérdezték már meg hogy kér/iszik-e valamit.Volt hogy nem is kért de azért adtak neki. Volt egy másik dolgozó, mást dolgozott de ott volt, aki pl a feleségem mesélt hogy beszélt hozzá és a melleit nézte, de azt sem küldte el az any*ba hanem csak annyit mondott neki hogy fentebb van a szeme, de a pasi ezt is meg oldotta, közölte hogy szemtengelyferdülése van! Én azt akarom hogy leszálljanak róla a pasik.
Ha az én férjem lennél, már befontad volna a szemöldöködet, de szerencsére az enyém nem ilyen. Mentőtiszt vagyok, folyamatosan férfiak között dolgozok, éjszakai műszakban is. Naponta hívnak meg kávéra a kórházakban vagy az állomáson is, sokszor már trükköznöm kell, hogy végre én is fizethessek :D Ha ez még nem elég, gyakran mennek ide-oda a szexuális utalások, poénkodások. Ebben a környezetben ez mondhatni természetes. És elárulok valamit...az égvilágon nincs mögötte semmi. És ezt a férjem is tudja, sokszor van program az állomáson kívül is, ahol láthatja, hogy megy ez, belejött :D
Tehát azt javaslom ne láss többet a dolgok mögé :)
közösségi oldalába.
- persze meg telefonba, emailekbe
pfff...
én tudom a párom jelszavait, ő is enyémeket, de nem kutakodunk, magamtól adtam meg neki, de ha kérte volna, hogy lechekkoljon, biztos hogy nem adtam volna meg!!!
Szerintem bízz meg benne annyira, hogy el merje mesélni ezeket neked. És elüthetitek egy poénnal. Biztos csinos és közvetlen a feleséged ha így körülrajongják.
Az én páromnak sincs nálunk az ég világon semmi oka a féltékenykedésre, de nálunk is előfordul, hogy hoznak csokit, kis apróságokat, vagy meghívnak valamire a férfikollégák (én is viszont hívom őket mondjuk egy csokira) vagy mostanában szoktam kapni azt az új felíratos coca colát, amin szép kis idézetek szoktak lenni. :) :)
Ha az èn fèrjem lennèl,már elhagytalak volna. Ès nem egy másik,hanem a fèltèkenysèg miatt.
Pultos vagyok,van egy jól õsszeszokott vendègkör,ahol folyamatosak a szex tèmájú viccek,amit termèszetesen az ember lereagál.
Sokszor a párom is bejön hozzám,ès abszolút nem zavarja a dolog,sôt.
A meghívás rendszeres.Kv,üdítô,vagy a gyere ki,gyújtsunk rá.
Nem kell komolyan venni ezeket,mert ha mindemen jelenetet rendezel,jó esèllyel tènyleg elhagy majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!