Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci férjes asszonyok! Linkelnétek képet a menyasszonyi ruhátokról?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 15:31
2/15 anonim válasza:
Nekem fekete alkalmi ruhám volt. Fiatal se vagyok, gyerekem is van, nem ereztem volna magam jol fehérben.
4/15 anonim válasza:
nekem sem fehér volt a ruhám, de azért a fekete kicsit meredek :D
5/15 anonim válasza:
a szépséggel nem jár csinossággal is :-D
egy duci nö is lehet csinos, szép, dekorativ, értelmes stb. stb.
6/15 anonim válasza:
Alapból szeretem a feketét es szines kiegészítők voltak hozza. Mellesleg a duci is lehet szep es csinos. Nyilvan nem annak, aki a modell alkatot kedveli.
7/15 anonim válasza:
Duci nőknek is lehet találni nagyon csinos menyasszonyi ruhákat. Egy biztos, a vállpánt nélküli egyáltalán nem áll jól nekik. És az olyannyira erőltetett sellő fazon sem.
8/15 anonim válasza:
Az a baj szerintem azokkal a ducirucikkal, hogy egyikben sem tűnsz majd szépnek, csupán nem leszel igénytelen. De ehhez csak a jó méretet kell megtalálni, és azt, hogy ne nagyon lógjon ki belőle semmid (pl. a felkarjaid, hónaljhájad, bokáid, nagyon a nyakad se hangsúlyozza)
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
Nekem valami hasonló volt, a csipkés karrész nem volt ilyen hosszú, kb. 10 centivel rövidebb, és rajtam nagyobb abroncs volt.
Nekem a felsőtestem nem olyan telt, inkább fenék és lábban vagyok erős, azt épp takarta a szoknyarész, szóval magamhoz képest tök karcsúnak tűntem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!