Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotoknak valószinüleg nem lehet gyereke?

Figyelt kérdés

Vőlegényemmel jövőre szeretnénk összeházasodni. Ma a bátyjánál voltunk akinek van két kisgyereke. Páromnak mondom, hogy nekünk mikor lesz gyerekünk, meg én már holnap szülnék stb. Erre ő elmondta, hogy a volt feleségétől azért vált el mert 7 év alatt sem született gyerekük, ami felőrölte a kapcsolatukat. Miért nem mondta ezt el hamarabb.

Most mi lesz?

2014. szept. 6. 20:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%

8 Elmennek dokihoz, aztán szerencsétlen nőcinek azt mondják nem lehet gyereke. Öndugába dől, leszámol az életével stb-stb. Aztán egy szép napon a meddő csinál egy pozitiv tesztet, és a meddő szül.

És ha az ember sok sok ilyet lát, akkor eljut egy olyan pointra amikor hisz a csodában.

2014. szept. 6. 21:30
 12/25 anonim ***** válasza:
37%

vannak párok, akiknek nem jön össze, mert nem illenek össze - mármint genetikailag. persze azért a völegényednek csak kellene tudnia, hogy mi volt a bibi...

hát a következő beszélgetéseteknél rá kell kérdezned, nála találtak-e valamit.

persze még ez se jelent semmit, mert olyanról beszélsz, amit még nem is tudsz - vagyis hogy arról gondolkozol, mi van, ha nem jön össze a gyerek, de még nem is kezdtétek el a dolgot... :)

szóval nyugi.

amúgy tényleg több lehetőség van, ha mondjuk nála bibi van, lehet, hogy ezt a fajta bibit a legkönnyebb megoldani orvosilag.

szóval nyugi :) van még időtök :)

tuti anya leszel, amint eljön a megfelelő idő :)

2014. szept. 6. 21:46
 13/25 anonim ***** válasza:
94%
Hát az fura, hogy már az eljegyzésen is túl vagytok és ezt eddig még nem mondta. Tisztább lapokkal kellett volna játszania. Én kiakadnék... Eddig nem merült fel soha a gyerekkérdés? Mert én a gyerekkérdést tartom annyira fontosnak, hogy ezt megbeszéljem a párommal még a héázasság előtt.
2014. szept. 6. 21:47
 14/25 anonim ***** válasza:
11%

11+

Pasikról is tudom ám:D Nem csak nőkről:)

15/25 anonim ***** válasza:
71%

Honnan tudod, hogy a vőlegényed miatt nem lett gyerek?

Amúgy ismerek egy párt, ahol a férjnek természetes úton nem lehetett volna gyereke, de mesterséges megtermékenyítéssel sikerült saját babát összehozni.

16/25 anonim ***** válasza:
54%
Honnan veszed, hogy nem lehet gyereke? Volt kivizsgálason? Millió oka lehet annak, hogy egy párnak nem jön össze a baba.
2014. szept. 6. 21:49
 17/25 anonim ***** válasza:
59%

Előtte sosem kérdezted miért vált el a feleségétől? Fura, én biztosan megkérdeztem volna, mielőtt igent mondok az eljegyzésre...

És azt megkérdezted, hogy kivizsgálták-e? Ez kamu kérdés egyébként?

Szerintem itt fizetett diákok kreálnak kérdéseket, mert ennyi családi tragédia, ármány, intrika és izgalom mint amennyi ebben a kategóriában van egyetlen brazil szappanoperában sincs. :-D

2014. szept. 6. 21:55
 18/25 anonim ***** válasza:
26%
Jézusom, hát mit tennék. Leszarnám. Nem fogom egy nemlétező, elképzelt senkiért elhagyni életem párját.
2014. szept. 6. 22:00
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

a vőlegényed és eddig meg sem kérdezted miért vált el az első feleségétől? nagyon fura...

nem derül ki a kérdésedből sem a leírásból hogy biztos-e benne hogy ő volt ebben a hibás. érthetetlen...

kérdésedre válaszolva pedig: én nem mennék feleségül hozzá

2014. szept. 6. 23:01
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Még szerencse, hogy kibökte mi őrölte fel a kapcsolatukat 7 év alatt. Pont ideje volt már nem?

Ez egy őszinte kapcsolat lehet, ha már a kezedet is megkérte. Az alap kérdés az lehet, hogy miért nem őszinte veled a leendő férjed?

2014. szept. 6. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!