Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotoknak valószinüleg nem lehet gyereke?
Vőlegényemmel jövőre szeretnénk összeházasodni. Ma a bátyjánál voltunk akinek van két kisgyereke. Páromnak mondom, hogy nekünk mikor lesz gyerekünk, meg én már holnap szülnék stb. Erre ő elmondta, hogy a volt feleségétől azért vált el mert 7 év alatt sem született gyerekük, ami felőrölte a kapcsolatukat. Miért nem mondta ezt el hamarabb.
Most mi lesz?
8 Elmennek dokihoz, aztán szerencsétlen nőcinek azt mondják nem lehet gyereke. Öndugába dől, leszámol az életével stb-stb. Aztán egy szép napon a meddő csinál egy pozitiv tesztet, és a meddő szül.
És ha az ember sok sok ilyet lát, akkor eljut egy olyan pointra amikor hisz a csodában.
vannak párok, akiknek nem jön össze, mert nem illenek össze - mármint genetikailag. persze azért a völegényednek csak kellene tudnia, hogy mi volt a bibi...
hát a következő beszélgetéseteknél rá kell kérdezned, nála találtak-e valamit.
persze még ez se jelent semmit, mert olyanról beszélsz, amit még nem is tudsz - vagyis hogy arról gondolkozol, mi van, ha nem jön össze a gyerek, de még nem is kezdtétek el a dolgot... :)
szóval nyugi.
amúgy tényleg több lehetőség van, ha mondjuk nála bibi van, lehet, hogy ezt a fajta bibit a legkönnyebb megoldani orvosilag.
szóval nyugi :) van még időtök :)
tuti anya leszel, amint eljön a megfelelő idő :)
11+
Pasikról is tudom ám:D Nem csak nőkről:)
Honnan tudod, hogy a vőlegényed miatt nem lett gyerek?
Amúgy ismerek egy párt, ahol a férjnek természetes úton nem lehetett volna gyereke, de mesterséges megtermékenyítéssel sikerült saját babát összehozni.
Előtte sosem kérdezted miért vált el a feleségétől? Fura, én biztosan megkérdeztem volna, mielőtt igent mondok az eljegyzésre...
És azt megkérdezted, hogy kivizsgálták-e? Ez kamu kérdés egyébként?
Szerintem itt fizetett diákok kreálnak kérdéseket, mert ennyi családi tragédia, ármány, intrika és izgalom mint amennyi ebben a kategóriában van egyetlen brazil szappanoperában sincs. :-D
a vőlegényed és eddig meg sem kérdezted miért vált el az első feleségétől? nagyon fura...
nem derül ki a kérdésedből sem a leírásból hogy biztos-e benne hogy ő volt ebben a hibás. érthetetlen...
kérdésedre válaszolva pedig: én nem mennék feleségül hozzá
Még szerencse, hogy kibökte mi őrölte fel a kapcsolatukat 7 év alatt. Pont ideje volt már nem?
Ez egy őszinte kapcsolat lehet, ha már a kezedet is megkérte. Az alap kérdés az lehet, hogy miért nem őszinte veled a leendő férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!