Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok, a feleségnek, hogy csalja a férje?
Figyelt kérdés
Véletlenül a tudomásomra jutott, hogy egy közeli ismerős házaspár férfi tagja hűtlen. Azt kell tudni, hogy 50 évesek, kb 30 éve házasok, 4 gyerekük van és egy unokájuk. A dilemmám az, hogy vajon elmondjam-e a feleségnek amit megtudtam. Igazából egyrészt nem akarom feldúlni a házasságukat és jogom sincs beleszólni az életükbe, másrészt viszont belegondoltam, hogy ha én lennék a feleség helyében, akkor én tudni akarnám. Szerintetek?2014. szept. 6. 19:32
11/14 anonim válasza:
Azt is sikerült kiderítened, hogy a 30 év alatt kikkel, mennyi ideig volt jóba? Mi közöd neked ehhez?
12/14 anonim válasza:
Ha a lelkiismereted nem bírja a bűnrészességet, jelezd neki. Ha annyira nem érdekel, akkor majd megoldják ők, nem lehetsz felelős mindenkiért. Ha tudja a nő, nem fogja érdekelni, ha meg nem, legyen az övé a döntés, mit tesz. A kapcsolatot már régen hazavágta a hűtlen fél. Én is mindenképp tudni akarnám, és nincs olyan körülmény, ami miatt együtt maradnék a férjemmel ilyen esetben. A megcsalt nőnek elmondanám szemtől-szembe vagy név nélkül, attól függ, mit ítélek jobbnak.. Majd ő kideríti az igazságot, ha érdekli. Én nyugodt lennék, hogy a lehetőséget megadtam neki, hogy véget vessen egy kapcsolatnak, amiben hülyének nézik és kihasználják. A többség úgyis azt mondja, ne szólj bele, de ha nem érdekel, utána haragudnak-e rád, mint hírmondóra, akkor ne tartson vissza semmi.
13/14 anonim válasza:
Én nem lennék nyugodt, hogy mások magánügyeibe vájkálok, és szándékosan keverem a szart.
14/14 anonim válasza:
Ilyen esetben nem mondanám el. Kizárólag szülőnek, testvérnek, gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!