Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy pár gyereket vár, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pár gyereket vár, a férfinek kötelessége elvenni a nőt?

Figyelt kérdés

Bátyámékról van szó. Ő már volt házas, nem fog újra nősülni és ezt mindenki tudja róla. A barátnője gyereket vár, és nem hajlandó aláírni az apaságit. Azt mondja, ha a bátyám szeretne hivatalosan apja lenni a gyereknek, vegye feleségül.

Szerintetek kinek van igaza?

2014. szept. 4. 17:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
34%

A pasi, meg hogy a kérdésnél maradjunk: ne vegye el ezt a nőt. Semmilyen körülmények között. A papir meg lényegtelen. A gyereket papir nélkül is simán lehet nevelni.

Okos a nőci, mert ez az egyetlen módja annak, hogy ha a felek elköszönnek egymástól akkor a gyerek ne legyen kiszolgáltatva senki jöttment libának, aki éppen kénye kedve szerint rugdosná a régi gyereket.

2014. szept. 4. 17:48
 12/33 anonim ***** válasza:
34%
10 Az gázos, mert akkor a pasi tudja bizonyitani az élettársi kapcsolatot, és akkor tényleg beránthat egy birósági cirkuszra.
2014. szept. 4. 17:49
 13/33 anonim ***** válasza:
54%
Ezt miért nem beszélték meg előbb? Ráadásul a nő zsarolása rosszul is elsülhet, mert a gyerek szívja meg, az anyja nevére kerül, aztán bekérik majd a gyámhivatalba, ott meg beégeti magát, hogy ezért nem lehet az apja nevén? Már rég rossz, ha így kell zsarolni.
2014. szept. 4. 17:52
 14/33 A kérdező kommentje:

Eddig a lány azt mondta, neki sem pontos.

Persze azt nem tudom, maguk között, kettesben mit beszéltek. A gyereket tervezték.

2014. szept. 4. 17:55
 15/33 anonim ***** válasza:
71%

Nem.

Mondjuk gyerek előtt kellett volna megbeszélni mit akarnak...Ha házasodni akkor utána gyereket. Ha meg nem beszélték meg akkor a csaj ne zsarolgassa a pasit. A pasi helyében, ilyen nőt nem elvennék hanem otthagynék.

2014. szept. 4. 17:57
 16/33 anonim ***** válasza:
32%

14 Tőlem távol állna ez a fajta "férjhez menési akció".

Nekem a nőci helyébe nem kell a papir, sem az elvétel.

Örülnék a gyereknek mint majmóci a farkának, aztán kalap-kabát. A gyereknél nagyobb kincs-nincs.

2014. szept. 4. 17:58
 17/33 Különlegescsajszi ***** válasza:
41%
Hát hogy ha igazságosak akarunk lenni,akkor igen! Ez az egyik. A másik meg hogy ha már gyereket tudott a nőnek/csajnak csinálni,akkor már szinte gyerekjáték,hogy elveszi. Harmadikként szintén az esküvő mellett szól a mondanivalóm,ugyanis régen is szokás volt,hogy a pasi/fiú elveszi a csajt a gyerek születése előtt vagy után.! Remélem tartalmasat kommentáltam.!:-)
2014. szept. 4. 18:00
 18/33 anonim ***** válasza:
14%

A kerdes: Kie a lakas, ahol elnek?

Csak mert valami azt sugja, hogy a pasie, es azert kellene a hazassag, hogy minden kozosse valjon.

A tobbi sima erzelmi zsarolas.

2014. szept. 4. 18:05
 19/33 anonim ***** válasza:
76%

Jaj drága 18-as, ezzel csak egy aprócska gond van: a házassággal a különvagyon SOHA nem válik közössé.

Így az okod, nem ok.

Nem, nem kötelesség. Csak opció, hogy elveszi vagy sem. A nőnek viszont valóban lehetősége van arra, hogy megtagadja az apasági aláírását.

Ebben az esetben várni kell, míg megszületik a gyerek és peres úton rendezni a dolgot.

2014. szept. 4. 18:08
 20/33 Különlegescsajszi ***** válasza:
8%
Én azért így nem rágalmaznék. .. !! Én nem vitatkozom és szólok bele különösképp,de ez nem így van! Nagyon félre tekinted ezt az egész dolgot kedves 18:05-ös! Szóval szerinted többet ér az,hogy közös valami két ember közt,mint egy közös gyerek ?? Nem mindenki így gondolkodik,erre utazik ídess.. ;-P Amúgy meg kérdező nem bántásból írom,de a bátyád is ludas,én nem értem miért is foglalkozik egyáltalán csajjal,aki nem is komolyan gondolkodik.. !!
2014. szept. 4. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!