Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem szeretné, ha megműttetném a melleimet. Hiába mondom neki, hogy én nem szeretném, félek a műtéttől, újra és újra felhozza. Most azt mondta, ezt kéri 40. születésnapjára. Ti megtennétek?
Hát gondolom az ő hímtagja sem olyan már mint 20 évesen. Esetleg ezt is említsd meg neki, hogy te meg arra vágysz, hogy az ő szerszáma is feszes legyen, ne szottyadt és ráncos.
Ha ő sérteget, te is vágj vissza!
Te meg kérj herevasalást. :D
Még ilyet!! Ha nem akarod, NE csináld meg.
Néhány barátnőm szerint érthető a kérése, hiszen nem így ismert meg, nem így szeretett belém. Szerintem viszont ez hülyeség.
De nagyon félek, hogy esetleg talál egy fiatal lányt, akinek rendben van még a melle meg úgy általában a teste.
A férjed egy jó nagy tapló!!Én is 2 évig szoptattam,a mellem kicsi lett,és lógós,és fonnyadt stb...
Én gondolkodtam a mellműtéten,de a férjem közölte,hogy szó se lehet róla.Imádja a pici cicijeimet. Neki nem kell mű mell! :D
Na most 40 évesen ne is legyen olyan a melled, mint egy húszévesnek.
Én soha nem kérnék ilyet kedvesemtől.
Az idő telik, a gravitáció hat mindenre, szerintem ez így a természetes.
Ha ezt most megteszed akkor mi lesz a következő?
Ha azt mondja, hogy elhagy, ha nem csináltatod meg, akkor jövőhéten mást fog felhozni.
Te elfogadod így magad? = nincs kérdés!
Nem tenném meg! Ez azért nem olyan, hogy próbáld ki mondjuk a szőke hajszínt a kedvéért. Ha nem tetszik vissza fested, kész. De itt Te altatva, szabva, varrva leszel, nem kis fájdalmat kell kiállnod a lábadozás alatt. Úgy, hogy Te ezt nem is akarod. Ritka önző dolog ilyet kérni.
Az meg, hogy szülés után változik a test, sajnos a vele járója. Nem azt mondom, hogy egy 50 kilós nő után fogadjon el a férfi egy 150 kilósat. Amit lehet természetesen megtesz az ember, hogy vissza nyerje a régi formáját. Edzéssel, diétával, de nem műtéttel. Azzal sincs semmi gond, ha a nő akarja! De ne más óhajára!
Amúgy ezt én is felvetettem a férjemnek, és Ő azt mondta, hogy lehet, hogy változott a mellem, de nem ettől leszek szexi, hanem attól, hogy szeret. És nem akarja, hogy kés alá feküdjek, legfeljebb, ha ez nekem fontos.
Ha te nem szeretnéd, akkor ne tedd meg.
Én egyébként megteszem, de nem miatta - olyan géneket örököltem, hogy még gyerekem sincs, de már bőven megereszkedtek a melleim. Ezért az a terv, hogy ha már nem akarunk több gyereket, akkor megműttetem. A páromnak mindegy, azt mondta, engem szeret, nem a melleimet. De ha megpróbálna így zsarolni, hát azt nem tenné zsebre, amit kapna!
"Néhány barátnőm szerint érthető a kérése, hiszen nem így ismert meg, nem így szeretett belém. Szerintem viszont ez hülyeség."
Neked van igazad. Tudta, hogy nem leszel egész életedben hamvas húszéves... Ahogy ő sem. S ha azt mondják, hogy Neked jobban megereszkedett a melled, mint mondjuk egy szerencsésebb alkatúnak... Nos, ilyen is benne van a pakliban s mivel nem tehetsz róla, nincs joga elvárni, hogy változtass, komoly áldozatok és kockázatok árán. Ez nem olyan, mint a súlyfölösleg, amiről tehetsz (más kérdés, hogy az is irreális, amikor valaki sportos karcsú lányt ismert meg és beleköt, hogy mondjuk 20 év múlva pár kiló feljön és a gyerekek mellett kevesebbet jár edzőterembe a feleség...).
Alapvetően nagyon önző és nem megértő, nem jól kommunikáló, ha a férj erőltet egy ilyen, a nő testébe komolyan beavatkozó, személyes, veszélyekkel járó dolgot. A szeretet nem ilyen. Még ha meg akarna nyugtatni és meggyőzni, az kisebb gond lenne, de erőltetni, hajtogatni, mint egy gyerek, aki akar egy játékot s nem érdekli semmi, neki az kell... OK, nem ismerem a részleteket, de a leírás alapján ez jött le.
S szülinapra kérni különösen durva és tapintatlan, bár lehet, hogy ő ezt nem látja.
Nem. Abszolúte nem!
Ellenben nagyon erősen fontolgatnám a válást. Aki csak a testemért, vagy még rosszabb esetben a testem egy részéért szeret, és csakis azért, mert az szerinte jól néz ki, annak lapát. De ha neked ez így jó, akkor csináltasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!