Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit hogy érintene az, hogyha még házas lenne a férfi, akivel megismerkedett és megszerette?
Figyelt kérdés
Megismertem a tökéletes férfit (számomra). Még nem vált el, mert február óta most lesz a jövő héten a 3. tárgyalás. Az a végső tárgyalás, a szétválasztó.
Kicsit furcsán érzem magam, a volt feleséggel szerencsére nincs gyerek, már január óta külön egy-egy saját lakásban élnek, és nem is beszélnek, csak a tárgyalásokon. De mégis! Olyan fura.
Nem olyan, mintha a szeretője lennék?:(
26N, 32 F
2014. szept. 3. 14:10
11/13 A kérdező kommentje:
Én már voltam a lakásában, totális legénylakás, tudom, hogy az exe a szüleihez költözött (mármint a saját szüleihez:))), szóval teljesen tiszta az ügy, és évek óta kollégák vagyunk, szóval biztos, hogy igazat mond...
de valahogy mégis olyan nevetséges, hogy a pasimnak felesége van:))
2014. szept. 4. 08:38
12/13 anonim válasza:
Nem azért, hogy megbántsalak, de ha neked valaki házassága nevetséges, akkor nem vagy valami érett....
13/13 A kérdező kommentje:
12: miért lenne valaki házassága nevetséges? a helyzet a nevetséges szerintem:) a házasságuk egyáltalán nem érdekel.
2014. szept. 4. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!