Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felismerni ha egy ferfi nem akar komoly kapcsolatot?
Én leegyszerűsítem ezt most. Az a ffi aki kolyan gondolja, az megy és kész.
Az megy minden nap és nem akar nélküled aludni egy éjszakát sem többet.
Az összes barátnőmnek és nekem is akkor lett tényleg igazi, amikor a ffi így állt hozzá az elejétől.
Az öcsém is így állt a kapcsolatához az első buliból ágyba tévedés után és ezek nem 1-2 éves dolgok lettek, hanem tényleg házasság, gyerek vagy 5-6 éve tartó kapcsolatok.
A miénk is évekkel és gyerekekkel ezelőtt. Összejöttünk és egy nap múlva reggel f7-kor megjelent, pár nap múlva hiányzott a tévéje, úgyhogy áthozta.
Én innen ismertem és ismerem fel azóta is, ha valaki komolyan akar kapcsolatot és ha pedig nem akar, akkor a nő vergődik, hogy mikor keresik már.
A 11-es nagyon jót mondott!!!
Nekem eddig 3 komolyabb kapcsolatom volt, és 1-nél éreztem, hogy lehetne jövőnk együtt.
Az 1. szinte hozzámköltözött, de állandóan szexeltünk,amikor csak időnk volt rá, bár eljártunk mindenhova, félév alatt sem mutatott be a szüleinek!Én sem őt, mert tudtam, hogy a szüleim nem ilyen férfit várnának.
A 2. ő is szinte hozzámköltözött,de a családjaink között nagy különbségek voltak.Én már őt a 3. hónapban bemutattam a szüleimnek,de ő az ő szüleinek csak félév múlva. Mindig éreztem, hogy nem ő nekem az igazi, és hogy úgysem tudnánk összeköltözni rendesen,mert ő anyuka pici fia kategória volt!
A 3.Nagyon viharos kapcsolat volt, tele szenvedéllyel,őrülettel és már kezdetektől átjártam hozzá.Vittem neki ételt csak úgy, ő is főzött nekem, eljártunk ide-oda és sokat voltam nála.Éreztem, hogy többet akar mint én,de sajnos lemaradtam róla.Házasodni és gyereket is akart,de annyira fiatalok voltunk és ez miatt rövid ideig tartott.(23 évesek voltunk) Azóta már ő elvett egy nőt, szerintem biztos jön a baba is...
"Már írtam hogy nem olyan kapcsolatok voltak ahol én tapadtam a pasikra ők kerestek mindennap, a két éves kapcsolatomban még munka után is jött nálam pedig sokszor hajnalban kelt."
Magyarul tepernek a pasik, de te nem teszel semmit a kapcsolatért? Most vagy annyira félsz attól, hogy mi azt mondjuk, hogy tapadós vagy, ezért hazudsz, vagy míg a pasik tepertek, te nem tettél a kapcsolatért.
Tudod nem csak nekik kell menni, nem csak nekik kell kimutatni a ragaszkodást.
Ha pedig te is kimutattad, akkor itt az ideje őszintének lenni velünk is, meg magaddal is, és TALÁN akkor tudunk segíteni.
Lehet, hogy még fiatalok voltak ahhoz, hogy teljesen elkötelezzék magukat melletted.
Lehet, hogy még ismerkedni akartak másokkal.
Lehet, hogy beleszerettek valaki másba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!