Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan toleráljam, hogy férjem ingerült, nem eszik, látthatóan bántja valami, de nem mondja meg mi, hanem rajtam tölti ki a problémáját?
Minden emberhez megvan a kulcs, hogyan kell belőle kihúzni a problémáját, hogy segíthessünk neki. Te ismered a legjobban elvileg, szóval tudnod kéne hogy kell bánni vele. Türelem és szeretet biztos hogy kell, abból baj nem lehet.
Amúgy miért nem intézed te a hivatalos dolgokat, ha ő általában elúszik velük? Nálunk meg az a baj, hogy a férjem is, én is utáljuk a hivatalos dolgokat, mi állandó csúszásba és büntetésbe vagyunk szinte mindennel. Káosz :)
Hivatalos dolgokat már rég én intézem, ha valamit elsumákol, vagy ragaszkodik hozzá, hogy ő intézze akkor van probléma.
Szerintem egyébként saját magával van baja.
Próbáltam neki kedvesen mondani, hogy morgós mackó, kényszeredetten mosolygott rajta, de még mindig nem engedett fel, továbbra is gondolkodik valamin.
Egyébként a fejemben megfordult ez is...
Egyszerűen maximálisan próbálom odatenni magam és mégis folyton kritizál és ez nem egy dologra vonatkozik, hanem általános sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!