Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Anyam, hogy tehette ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyam, hogy tehette ezt?

Figyelt kérdés

Most komolyan normalis az ilyen szulo? Nem terek magamhoz. Nagyon ideges vagyok es zavart, de megprobalok rovid es ertheto lenni.

Anyukam egyedul nevelt fel, mert apukam meghalt. Egy kis kozsegben eltunk (o meg most is), rokonok a fovarosba igy egy kezemen megtudom szamolni hanyszor lattam oket. A kozeli varosba jartam iskolaba es itt ismertem meg a volegenyem akivel a jovoheten osszehazasodunk.

Tortent hogy a heten megerkeztek az idosebb rokonok es az apai nagynenemrol kiderult hogy nagyon szeret inni es a jvendobeli anyosom elott magyarazz nekem, hogy apamat miert nem hivtuk meg? szegyenlem a sajat apam akkor legalabb a testveremnek szoltam volna! A ferje csititgatta ugyan de az csak magyarazott. Oda sereglettek a rokonok es az egyik unokatestverem nyugtatgatott, hogy o megert es ez az en eskuvom ha nem akarom Zolit lattni hat szivem joga! Kerdezztem mirol beszel, az en apam meghallt. A lenyeg a lenyeg hogy el, budapesten van es alkoholista meg bortonbe is volt. Normalis az anyam hogy hazudott? Nem akarom lattni, nem akarok beszelni vele meg senkivel de par nap mulva eskuvo en meg kiszaladnek a vilagbol. A volegenyem csaladjanak is meglehet a velemenye...

2014. aug. 30. 11:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg meg akart óvni téged a sorozatos csalódástól, esetleges csúfolódásoktól. Csak éppen abba nem gondolt bele, hogy neked jogod van tudni az igazságot, és neked jogod van eldönteni, hogy akarod-e tartani egy ilyen emberrel a kapcsolatot vagy sem. Igazad van és érthető az idegességed. Azért próbálj meg megnyugodni, hallgasd meg anyukádat, beszéljétek meg az egészet. Bocsáss meg neki, biztos neki is megvan a maga keresztje ezzel.
2014. szept. 1. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!