Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti élnétek kapcsolatban olyan férfival aki nem végez semmilyen ház körüli munkát?
Nem, nem élnék olyannal aki nem végez házimunkát.
Nálunk teljesen megoszlik, minden a kinti, és benti munkak is. Persze ha benn el vagyunk havazva, és kinn is, akkor párhuzamosan csinljuk, mivel én jobban szeretek főzni, így a bent marad rám, mert azalatt párhuzamosan megy a főzés is
Nem élnék olyannal aki nem végez házimunkát, de ez legkésőbb az együttélés első hónapjaiban kiderül. Később se kell hagyni elkényelmesedni és ennyi. Nem kell megcsinálni helyette dolgokat, és akkor nem lustul el a férj.
Nálunk: én 8 órát dolgozom, 6 körül érek haza, a férjem 12-t : este fél 11-re ér haza.
Én :
naponta főzök, hétvégén (ritkán 1-1 hétköznap édességeket gyártok (palacsinta, karamell, bundás vaníliás kalács, süti), férjem mikor mit kér
hétfőn, szerdán és pénteken felsöprök, és felmosok mindenhol (nincs szőnyegünk), így könnyebb takarítani
mosogatok minden hétköznap, pultot, asztalt, szekrényt, tűzhelyet letörlöm
mosógépet én indítom el mindig, hétköznap én teregetek ha mosni kell
port én törlök
számlákat én intézem
összeszedem a szemetet
könyveket én rendelek, illetve együtt veszünk ha épp bolt közelében járunk (95%ban ugyanazokat az írókat szeretjük:)
lehullott leveleket összegereblyézem
télen havat lapátolok
férjem dolgai: nos hétköznap nem tud semmi érdemlegeset csinálni, ideje sem lenne rá, mert marha későn ér haza, és nem is várom el.
pizzát, tükörtojást ő süt hétvégén amikor azt eszünk
ő teregeti a hétvégi mosást
heti 1 kis bevásárlást ő intézi
az összegyűlt szemetet ő viszi ki amikor kell
szerelési munkákat ő végzi (csap ha néha eldugul megjavítja, könyvespolcokat szerel a falra amikor kell, villanykörtéket ő cseréli)
füvet nyír
megmetszi a fákat
fát vág, begyújt
Illetve vannak dolgok amiket együtt csinálunk.
A havi nagy bevásárlásra együtt megyünk.
A járólapok közti fugákat együtt takarítjuk havonta 1x.
Ablakpucolás, fürdőszoba takarítása közös. pl 1 hónapig enyém a wc, övé a kád, majd a következő hónapban fordítva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!