Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti élnétek kapcsolatban olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti élnétek kapcsolatban olyan férfival aki nem végez semmilyen ház körüli munkát?

Figyelt kérdés
Erről beszélgettünk a múltkor baráti körben hogy sok házasság, együttélés van ahol a pasi főz, moss, takarít. Meg még a kinti munkát pl. fűnyírás, favágás, kerti munkák elvégzi. Nálunk én főzök a párom kimos ha nem vagyok otthon meg mindig elmosogat maga után, takarításba is segít, de én is segítek neki pl. lenyírom a füvet, segítek ha kint pakol. Nálatok hogy zajlik a házimunka segítettek egymásnak?
2014. aug. 29. 16:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem, nem élnék olyannal aki nem végez házimunkát.

Nálunk teljesen megoszlik, minden a kinti, és benti munkak is. Persze ha benn el vagyunk havazva, és kinn is, akkor párhuzamosan csinljuk, mivel én jobban szeretek főzni, így a bent marad rám, mert azalatt párhuzamosan megy a főzés is

2014. aug. 30. 07:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem élnék olyannal aki nem végez házimunkát, de ez legkésőbb az együttélés első hónapjaiban kiderül. Később se kell hagyni elkényelmesedni és ennyi. Nem kell megcsinálni helyette dolgokat, és akkor nem lustul el a férj.

Nálunk: én 8 órát dolgozom, 6 körül érek haza, a férjem 12-t : este fél 11-re ér haza.

Én :

naponta főzök, hétvégén (ritkán 1-1 hétköznap édességeket gyártok (palacsinta, karamell, bundás vaníliás kalács, süti), férjem mikor mit kér

hétfőn, szerdán és pénteken felsöprök, és felmosok mindenhol (nincs szőnyegünk), így könnyebb takarítani

mosogatok minden hétköznap, pultot, asztalt, szekrényt, tűzhelyet letörlöm

mosógépet én indítom el mindig, hétköznap én teregetek ha mosni kell

port én törlök

számlákat én intézem

összeszedem a szemetet

könyveket én rendelek, illetve együtt veszünk ha épp bolt közelében járunk (95%ban ugyanazokat az írókat szeretjük:)

lehullott leveleket összegereblyézem

télen havat lapátolok

férjem dolgai: nos hétköznap nem tud semmi érdemlegeset csinálni, ideje sem lenne rá, mert marha későn ér haza, és nem is várom el.

pizzát, tükörtojást ő süt hétvégén amikor azt eszünk

ő teregeti a hétvégi mosást

heti 1 kis bevásárlást ő intézi

az összegyűlt szemetet ő viszi ki amikor kell

szerelési munkákat ő végzi (csap ha néha eldugul megjavítja, könyvespolcokat szerel a falra amikor kell, villanykörtéket ő cseréli)

füvet nyír

megmetszi a fákat

fát vág, begyújt

Illetve vannak dolgok amiket együtt csinálunk.

A havi nagy bevásárlásra együtt megyünk.

A járólapok közti fugákat együtt takarítjuk havonta 1x.

Ablakpucolás, fürdőszoba takarítása közös. pl 1 hónapig enyém a wc, övé a kád, majd a következő hónapban fordítva:)

2014. aug. 30. 20:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne hajlandó semmi házimunkára sem, akkor ki van zárva. Max. akkor tartanám elfogadhatónak, ha htb szeretnék lenni, de nem, így meg, ha mindketten dolgozunk, a minimumn az, hogy besegít, és nem esik le az aranygyűrű a kezéről attól, hogy néha elmosogat, elmos vagy urambocsá' összeüt valami ételt.
2014. aug. 31. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!