Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Volt mar valaki testi bantalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar valaki testi bantalmazas kapcsoltatban? Ha igen akkor mik tortentek hogyan kezeltetek, esetleg a parotok tudott valtozni.22 eves lany vagyok

Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal jelesd fel ez nem normalis viselkedes.

Menekulj szaladj kerj segitseget.

2014. aug. 22. 09:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha írt,akkor azt meg tudod mutatni rendőrségnek,mint bizonyítékot arról,hogy súlyosan megfenyegetett. Ne legyél fosos,kérj segítséget! Ne anyádtól,mert ő ritka egy sz.r alak,hogy csak ennyit reagál a segélykérésedre. Szedd össze magad! Hol élsz? Elmenjek veled a rendőrségre? Ha ittlaksz a közelben,elmegyek. Ha meg nem,nem hiszem el,hogy nincs egy jóravaló ismerősöd sem,aki elkísérne és segítene.
2014. aug. 22. 09:54
 13/16 A kérdező kommentje:
budapesten lakok es sajnos senkim sincs aki segitene hiszen nem merek nagyon senkivel sem beszelgetni mert az lesz hohy megcsalom fiut hoznak nekem akkikel beszelek ilyeneket mond. a kutyafuttatoba is levittem a kuzyat es egy ferfi volt bent en bevitem a kutyaimat hogy jazszanak 3 napig hallotam tole ezt egyszeruen nem tudom nyugton csinalni amit szeretek. imadoka kutyaimmal foglalkozni hiszen ok vannak csak nekem senki masom. ha meg a kutyaimmal vagy lenne valami akkor en inkabb meghalnek.sajnos ennyire felek. nem tudom hogy szedjem magam ossze mar egy eve csak osszeakarom magam szedni.
2014. szept. 3. 09:09
 14/16 A kérdező kommentje:
raadasul azt is mondja testverem is mindenki joforman hogy te akartad te valasztottad old meg. jo ez igaz is de amig nem kezdett el fuvezni minden olyan szep volt semmi gond nem volt vele. jovore lesz hogy 5 eve vagyunk eggyutt.
2014. szept. 3. 09:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Lépj már, ez csak rosszabb lesz!! Minél tovább vársz, annál nehezebb lesz.
2015. jan. 8. 21:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez az ember soha nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz! Azonnal hagyd ott, még fiatal vagy!
2015. jan. 29. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!