Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek, ti szoktátok testileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, ti szoktátok testileg bántani a feleségetek? Feleségek, fi szoktátok a férjetek bántani?

Figyelt kérdés
Tudom, lehet furcsának találjátok. De a barátaink akik együtt vannak, ha osszevesznek a női fél rendszeresen csapkodja párját, ütögeti... hogy is van ez?

2014. aug. 16. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Szánalmas.
2014. aug. 16. 18:01
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Legjobb védekezés a tàmadás - elvet gyakorolja az ismerősöd ? Tőlünk ez távol áll ! Elítélendő ha valaki nem tud uralkodni az indulatain legyen férfi , vagy akar nő !
2014. aug. 16. 18:05
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem is szánalmas.
2014. aug. 16. 18:25
 4/11 anonim válasza:
53%
Maga feleségbántalmazás szerintem is az. Viszont ott a másik eset amit írtál. Szerintem ott a férfi az M és a nő az SZ.
2014. aug. 16. 18:26
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ez nem furcsa, hanem szánalmasan szánalmas.... de még annál is szánalmasabb.
2014. aug. 16. 18:31
 6/11 anonim ***** válasza:
25%

Ha ez gyakran előfordul akkor a pasinak helyre kéne rakni a nőt, és egyszer kétszer lekeverni egyet...pofám leszalad az olyan nőktől akik kihasználják hogy elvileg nőt nem szabad megütni... lószart nem. Igen is vannak helyzetek amikor bizonyos nők kihúzzák annyira azt a bizonyos gyufát... és ezt nőként mondom. Vannak akik megérdemlik.

Vagy szimplán hagyja ott a pasi az ilyen nőt. Ne legyen már papucs.

2014. aug. 16. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem, nem.
2014. aug. 16. 18:55
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Normális ember nem veregeti a másikat.
2014. aug. 16. 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

Maximum poénból csapkodunk... egy seggrepacsi, ha viszket az orra, és rácsapat a kezére, akkor mindketten igyekszünk csípőset, mert miért ne? :) Agresszívan nem verekszünk, bár elismerem, hogy volt, hogy hozzávágtam, ami a kezemben volt... Semmi veszélyeset, de néha nehezen kontrollálom magam, fokozatosan "nevelődök" át, mert érzem, hogy ez rossz... Takarózhatok, hogy otthonról ezt hoztam, de sajnos ez az én saram is.

21L

2014. aug. 16. 20:38
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Szánalmas.
2014. aug. 16. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!