Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, ti szoktátok testileg bántani a feleségetek? Feleségek, fi szoktátok a férjetek bántani?
Ha ez gyakran előfordul akkor a pasinak helyre kéne rakni a nőt, és egyszer kétszer lekeverni egyet...pofám leszalad az olyan nőktől akik kihasználják hogy elvileg nőt nem szabad megütni... lószart nem. Igen is vannak helyzetek amikor bizonyos nők kihúzzák annyira azt a bizonyos gyufát... és ezt nőként mondom. Vannak akik megérdemlik.
Vagy szimplán hagyja ott a pasi az ilyen nőt. Ne legyen már papucs.
Maximum poénból csapkodunk... egy seggrepacsi, ha viszket az orra, és rácsapat a kezére, akkor mindketten igyekszünk csípőset, mert miért ne? :) Agresszívan nem verekszünk, bár elismerem, hogy volt, hogy hozzávágtam, ami a kezemben volt... Semmi veszélyeset, de néha nehezen kontrollálom magam, fokozatosan "nevelődök" át, mert érzem, hogy ez rossz... Takarózhatok, hogy otthonról ezt hoztam, de sajnos ez az én saram is.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!