Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednétek a férjeteknek, hogy "félrelépjen" egy ilyen helyzetben?
Ez elméleti kérdés?
Nem hiszem, hogy valaki évekre el lenne tiltva a vagináis, anális, orális és manuális szextől is egyszerre. Annak az embernek valami extra brutál fertőző betegsége lehet, ami miatt a nemzetbiztonság száműzte egy föld alatti atombunkerbe, netán kilőtte az űrbe.
A házasság arról szól, hogy jóban és rosszban együtt. Nem csak jóban.
Úgyhogy a válasz nem.
Akinek meg ez nem tetszik, az ne házasodjon, vagy váljon el. Szerintem ha valaki őszinte magához és másokhoz is, és belátja, hogy a házasság nem neki való, azzal nincsen semmi gond, mert tiszta ügy.
De ez a nyitott házasság ez valami olyan dolog, mint a fából vaskarika. Szóval ilyen tulajdonképpen nincs.
Másrészt meg már írták is, hogy van annak a férjnek saját keze is.
Szerintem ez nem megengedés kérdése. Ha olyan a férjed, nem fog megcsalni, akkor sem, ha küldöd, ha viszont hajlamos a megcsalásra, akkor hiába nem engeded meg, akkor is félre fog menni, szerintem már elviekben is nevetséges, hogy valamit megengedni. Úgyis megteszi, ha akarja, természetesen ez nem csak a férfiakra igaz.
Ami érdekelne, hogy miért vagy eltiltva ilyen módon a szex minden formájától?
Nem engedném meg, és én sem mennék félre.
A házasság annyi, hogy szeretni egymást és hűségesnek lenni jóban, rosszban, gazdagságban, szegénységben, egészségben betegségben. Aki ezt nem veszi komolyan, az ne házasodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!