Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg sokat költöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokat költöttem?

Figyelt kérdés

1200Ft-ért vettem egy flakon tusfürdőt, egy arckrémet és egy fogkefét. Mindezt a következő két hónapra.

Átlagos körülmények közt élünk, a párom most kapott egy egész jó munkát. Sajnos én épp nem dolgozom, csak a bankkártyámon van pár ezer megtakarításom.

Szerinte jobb lenne, ha magamra én fizetnék, csak a kaja menjen közösből.

Gyerek nincs, ketten élünk.

Olyan sokat költöttem?

2014. aug. 18. 19:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy költöttél sokat. Csodálom, hogy ennyiből sikerült kihozni egy fogkefét, tusfürdőt és arckrémet.
2014. aug. 18. 19:16
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom mennyi a bevétetelek egy hónapra, de mondd meg neki hogyha neki jó vagy büdösen is akkor lemondassz a tisztálkodószerekről, sőt még a fürdésről is és akkor rögtön mennyit spóroltok.

Amúgy meg keress minél hamarabb munkát meg egy normálisabb pasit is, aki nem vágja rögtön a fejedhez ha mersz valamit venni. Nem hiszem hogy szeret téged egy olyan pasi aki azt számolgatja mennyit kell rád költenie.

2014. aug. 18. 19:19
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván nem költöttél sokat, de ha a férjed nem akarja ezeket finanszírozni, akkor kénytelen vagy magadnak előteremteni rá a pénzt, vagy más eltartót keresni. Nem értem az ilyen dolgokat miért nem tisztázzák a házasság előtt az emberek. Számomra elképzelhetetlen egy családban a külön kassza, de van akik úgy élnek és nekik biztos megfelel.
2014. aug. 18. 19:22
 4/15 A kérdező kommentje:

Csak ideiglenesen nincs épp munkám, 3 hónapja.

Mondtam neki, hogy akkor leszek igénytelen, de akkor meg nyilván keresne olyat, aki igényes és megkeresi magának a rávalót

2014. aug. 18. 19:28
 5/15 anonim ***** válasza:
81%

Nekem míg nem volt munkám pályakezdőként a párom éltette bennem a lelket. Többek között azzal, hogy néha hozott meglepetéseket és bíztatott, hogy vegyem meg a szokásos dolgaimat, akkor is ha nem úgy van keret, mint máskor...

Keress egy jó munkát és egy szeretetreméltóbb párt magadnak!

2014. aug. 18. 19:32
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Azért nekem az durva, hogy elvileg a férjed, és 1200 ft-t sajnál tőled, mikor tök olcsón megúsztad mert már egy random "márkás" tusfürdő is 6-700 ft...
2014. aug. 18. 19:53
 7/15 A kérdező kommentje:
A tusi 200Ft volt, Balea tengeri sós :)
2014. aug. 18. 19:54
 8/15 anonim válasza:
79%

Kérdező! Ez nem olyan vicces, hogy mosolyogj és veled mosolyogjunk. Legyen eszed. Ha gyereketek is lenne, tőle is sajnálna minden fillért. Na, az fog igazán fájni!

Vagy beszéld meg vele rendesen, vagy keress valóban egy olyan embert, aki nem a pénzét szereti ilyen elmebeteg szinten, hanem a családját.

2014. aug. 18. 20:38
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem költöttél sokat! Sőt... Nem értem a párod miért játsza meg itt a nagy "skótot". A gyerek kérdésnél pedig az egyik válaszolónak nagyon igaza van! Megfontolandó lenne!
2014. aug. 18. 20:50
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem nevettem semmin.
2014. aug. 18. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!