Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan viszonyulnátok ehhez? Megengednétek? Hol a határ?
Figyelt kérdés
6 hete szültem. A férjem exe már egy ideje nyomul, hogy mikor láthatja már a babát. Van két közös gyerekük a férjemmel. Nem ez lenne az első alkalom, hogy miatta kompromisszumokat kell kötnöm, a szülésemkor is pofátlankodott. Szerintem semmi köze a kisbabámhoz, ráadásul ezer más dolgom is van, minthogy vele találkozgassunk és cipeljem a gyereket, meg boruljon a napirend. Úgy érzem, nem kéne, hogy ennyire részese legyen az életünknek, de neki ez nem esik le. Legszívesebben megmondanám neki, hogy vegyen vissza, tudja hol a helye, de akkor zokon venné és borulna a béke. A férjemnek mindegy, hogy az exe látni akarja-e a babánkat, ő csak nem akar veszekedést. Most éppen rá is ki vagyok akadva, mert mi az, hogy ő nem bánja? Velem szemben ez tiszteletlen. Aztán majd még az ex lesz megbántva, hogy ő csak kedves akart lenni. Mi a megoldás? Nézzem el a tapintatlanságAIT folyton, vagy álljak a sarkamra?2014. aug. 16. 16:10
11/17 anonim válasza:
Édesapám részéről nekem is van egy 6 évvel idősebb féltestvérem, akivel kiskorunk óta jó kapcsolatban vagyunk (van egy "rendes" tesóm is). Anyunak semmi kifogása nem volt ellen, hogy lásson minket, és együtt legyünk. Én őt is testvéremnek tekintem, és szegényebb lenne az életem, ha tiltották volna gyerekkorunkban tőlünk.
12/17 anonim válasza:
Már nem olyan pici a tied, hogy a tesók az anyukájukkal ne látogathassák. A testvérek között csak így lesz jó testvéri viszony. Ez nem tiszteletlenség a férjed részéről.
13/17 anonim válasza:
Nem tudom mi a gondod. Inkább örülj annak, hogy nem bunkó az ex. Az én volt férjemnek is amikor megszületett a kislánya, bizony szerettem volna látni, hogy ki a fiam féltestvére. Érdekes, engem az anyuka meghívott, hogy ha van kedvem akkor látogassam meg őket. A kislány 4 hetes volt. Elmentem, talán 1 órát ha ott voltam, normálisan tudtunk beszélgetni, és jó érzés volt látni a kicsi csöpp leányzót. Ennek 6 éve, és azóta volt már nyaralni is nálunk, sőt mindig veszek szülinapra, névnapra, karácsonyra ajándékot. A fiam imádja a kishúgát. Nincs ebben semmi rossz ha a volt feleség és az új feleség békében vannak.
14/17 anonim válasza:
Ha azért "nyomul", mert szeretné, hogy normális legyen a kapcsolatotok, szerintem örülj neki. Megértem, hogy legszívesebben sose hallanál az exről, de ez nem lehetséges. Próbáld te is kihozni ebből a helyzetből a legjobbat. A férjed valószínű azért nem bánja, mert a gyerekek féltesók lesznek, és nem akar a volt feleséggel harcolni.
15/17 anonim válasza:
Szerintem a nőnek semmi köze a gyerekedhez, még akkor sem, ha vannak a férjeddel közös gyerekek. A gyerekeknek van köze a babához és kész.
Majd láthatja a gyereket ha már a testvérei is meglátogathatják és pont. Ki nem szarja le hogy megsértődik?
16/17 A kérdező kommentje:
Pofátlanság alatt azt értem, hogy épp apás napon szültem. Úton a korházba felhívtuk, hogy nem fogunk tudni menni a gyerekekért, mert úgy néz ki, ma meglesz a baba. A gyerekek meg mindenképp ott akartak lenni velem. Mondtam, hogy most nem, majd ha megszültem, azonnal szólunk és jöhetnek. De hogy a picik sírnak, hogy ők ott akarnak lenni velem. Beleegyeztem, hogy akkor várjanak a folyosón, de mondtam hogy nincs értelme, mert ki tudja, hányóra, mire megszülök. Végül az ex otthagyta egyedül a gyerekeket anélkül, hogy szólt volna. Szülés után, mikor kiküldtem a fèrjemet, hogy szóljon a családnak, hogy megvan a baba, derült ki, hogy kb 2 órája ott ülnek, az anyjuk sehol. Elment, mert neki dolga volt. Kész. Meg se kérdezett. 2 nap múlva vitte haza a férjem a gyerekeket. Nem rosszindulatú a nő egyébként, csak önző és nincs sok esze. Èn meg nem tudom, hogyan kezeljem.
2014. aug. 16. 19:01
17/17 anonim válasza:
Szerintem is jobb egy normalis kapcsolatot fenntartani, mint gyulolkodni meg gonoszkodni.
Mondd meg neki, hogy mittomen jovo hetvegen atjohet 1 orara, nezzek meg a kicsit.
Tenyleg nem ertem, miert nem akarod engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!